judytka2580 0 Napisano Marzec 18, 2006 Witam wszystkich zaczelam teraz pierwsze opakowanie cilestu i mam pewien problemdostyć krępujący tzn biore tabletke dziennie o 23 ale jak rano wstaje koło godziny 09 to mam dziennie luźne stolce czy to wpływa jakoś na skuteczność tabletek i miałam przez pierwszych pare dni po mieśiączce plamienia mam nadzieje że wszystko oki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Marzec 18, 2006 do tego czasu tabletka juz dawno sie wchłoneła,wiec nei masz sie co martwic,z ta biegunka chodzi o ostre sranie przez pare dni,a nie o to ze czasem masz żadsza kupke:) ps.ja wczoraj zaczełam 1rwsze opakowanie cilestu,jak na razie jest ok,ale zobaczymy po paru dniach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wplywa Napisano Marzec 18, 2006 tylko w przypadku ostrej biegunki albo wymiotow i w krotkim czasie od pczyjecia tabletki moze miec swoje konsekwencje a jezeli chodzi o to o czym mowisz to nie ma powodow do obaw to normalne.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judytka2580 0 Napisano Marzec 18, 2006 dzięki wam ja co do cilestu po pierwszym opakowaniu jestem srednio zadowolona bo jaj jakieś duszności w klatce piersiowej i myśle o zmianie zobaczejak znose jeszcze te 15 tabletek co mi zostało i jakoś naczytałam sie w necie że nie są za rewelacyjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach