Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oko

opuchniete oko - prosze o rade

Polecane posty

Gość oko
a rzecz w tym, ze mam spuchniete oko i gore policzka jak po uzadleniu osy :(

Gość nie okulistka
a jakiej rady oczekujesz?pocieszenia?diagnozy?propozycji terapii?czy moze jeszcze cos innego?

Gość smutna dzieki komus
moze kup sobie w aptece Homeoptic i do tego oka wkrop kilka kropli...moze pomoze....

Gość oko
dzieki za odzew :) no wlasnie zapomnialam wyjasnic o co mi chodzi :D no wiec moze ktos da mi rade, jak pozbyc sie tej opuchlizny?? niestety nie moge isc do apteki i chyba nie o krople chodzi, bo ta opuchlizna spowodowana jest podraznieniem skory kolo oka - tak jak bombel po ugryzieniu osy, ale byla to po prostu zwykla krosta typu syfek ;), ktora strasznie zmaltretowalam, ale nie udalo mi sie z niej nic wydusic :( wiem, bylam glupia, takie sprawy najlepiej jest zostawic w spokoju, ale teraz mam bolesna opuchlizne i blagam o rady jak sie jej pozbyc :) domowym sposobem :)

Gość oko
dziekuje :) te myslalam o okladach z rumianku ... ale chyba tak naprawde to bede musiala sobie przekluc ta krostke zdezynfekowana igla, bo inaczej to sie nigdy nie skonczy ...

Ja tez miałam cos podobnego kiedyś, ale przy wardze. Nie radze tego przebijać. Okładaj na razie rumiankiem, a w poniedziałek idz do lekarza, żeby przepisał Ci taką maść specjalną. Nie pamiętam jak ta maść się nazywa, ale to był chyba antybiotyk. Wstrzymaj się z przekłuwaniem i babraniem w tym :)

Gość oko
rumianek zastosjuje, do lekarza niesety nie pojde, bo nie mam takiej mozliwosci ... wstapie moze do sklepu ze zdrowa zywnoscia, tam maja rozne homeopatyczne specyfiki, moze cos znajde odpowiedniego ... :) dzieki za rade :)

Gość oko
:) 🌻 sprobuje ...

Gość Krys75
.....ja mam to samo tylko spuchniętą mam prawa powiekę a krostkę mam na prawej brwi i też troszkę ją zmasakrowałem ale to nic nie dało i po nocy spuchło i co teraz.....? troszkę mi to przeszkadza PORADŹCIE CO ROBIĆ