emila1111 0 Napisano Marzec 18, 2006 właśnie zaczełam 1 opakowanie tabletek anty i cały czas mam takie bóle jak bym miała zaraz dostać miesiączke strasznie mnie rwie w środku czy to normalne przy tabletkach??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Marzec 18, 2006 a co to za tabletki? gon ci je od reki przepisał czy co,powinien cie najpierw zbadac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rózowa panterka Napisano Marzec 18, 2006 No to nie jest normale, tym bardziej, mówisz że nie czujesz się kąfortowo. Ja na twiom miejscu poszłabym do ginekologa i kazała się przebadać. Bądz powiedzieć o dilegliwościach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giulletta 0 Napisano Marzec 18, 2006 o rany co ma znaczyć \"kąfortowo\" podstawówki nawet nie skończyłaś?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emila1111 0 Napisano Marzec 18, 2006 cilesty nie badał mnie wcześniej ale czy to znaczy że musze sie dodatkowo zabezpieczać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rózowa panterka Napisano Marzec 18, 2006 nie nie skączyłam =) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rózowa panterka Napisano Marzec 18, 2006 to nie forum o ortografi, więc się nie angażuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wrrrrrrrr Napisano Marzec 18, 2006 kąfortowo :D jaką szkołę kączyłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wrrrrrrrr Napisano Marzec 18, 2006 giulletta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Marzec 18, 2006 ja wlasnie wiełam 2ga tabletke cillestu i jest ok,a koles chyba jakis nie powazny jest jak cie nie zbadał przed przepisaniem leków/a jak nie zwymiotwałaś,ani nie miałąs ostrej biegunki przez pare dni to jestes 100% zabezpieczona:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rózowa panterka Napisano Marzec 18, 2006 a co cię to? bynajmniej nie taką o której myślisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdalenka1224 0 Napisano Marzec 18, 2006 dzięki za odpowiedź może te bóle jak przed mieśiączką są spowodowane przystosowaniem sie mojego organizmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emila1111 0 Napisano Marzec 18, 2006 no właśnie może to organizm tak reaguje na zmiane mam nadzieje że działają tak jak powinny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emila1111 0 Napisano Marzec 18, 2006 jeszcze do tego jak już biore tabletki to kochamy sie częsciej z chłopakiem on nie kończy we mnie tylko zawsze coś tam może zostać a to dlatego że jeszcze nie przekonałam sie do nich i teraz wszystko mnie boli tak jak bym miała zaraz dostać okres i sie zaczynam bać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach