Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Young Lady

I wiem, że Ty, też kochałeś mnie - całkiem banalnie się zaczęło,

Polecane posty

Adaś, kocham Cię, tak jak Ty mnie przed rokiem, Już tak nie patrzysz, nie czuję magnetyzmu między nami, ale dlaczego nadal spuszczasz wzrok??, chciałabym móc wskrzesić w Tobie, to co przed rokiem, wiem, że już na nic nasze rozmowy,

Gość Adaś
Dlaczego na nic nasze rozmowy? Moze właśnie na nią czekam...

Gość song of song
rozmowy to podstawa:) adasiu moze tak tete a tete:)

Odezwę się do niego za jakś, czas, za kilka miesięcy, bo na razie czuję, że jest zły, w ogóle się nie odzywa, głuche przywitanie, chłodno i wymuszone \"cześć\"... szkoda, bo mi na nim zależy

Gość zmęczona
Hmm, jakbym o sobie, o nas czytała... :(

Adam jest ode mnie młodszy, i na początku, kiedy to dowiedziałam się, że mu na mnie zależy, brała to trochę jakoś żart, lekko zabawnie, no i tak kilka miesięcy, później, kiedy zaczęliśmy rozmawiać, właśnie, nie mogliśmy się porozumieć, jakbyśmy mówili innymi językami, ale nadal czułam, że mu na mnie zależy, i mi także wtedy zaczęło zależeć, jednak, często nawet on coś chciał mi przekazać, ja odbierałam to w taki sposób w jaki on nie chciał, nie wiem, może to sprzeczność znaków zodikau, albo różnice charakteru, cieszę się, że się jutro zobaczymy

No i nikt mi więcej nic nie powie, mam się do niego odezwać, zapytać jak było , od początku wyjaśnić, bo mam takie przerwy, kiedyw ogóle o nim nie myślę, a teraz mam taki okres, kiedy się zastanawiam, jak byłoby gdyby nam się ułożyło, i myślę, że przecież nam obojgu zależało, więc czemu tak jak jest, dlaczego tak wyszło