Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrrr

KRÓTKIE CZY DŁUGIE? czyli jakie macie włosy

Polecane posty

Gość wrrrr

ja w chwili obecnej mam włosy tak jakby do ramion (tak jakby, bo są baaardzo mocno wystopniowane). na wakacjach zapragnęło mi się krótkiej fryzurki, czego teraz oczywiście żałuję :P zawsze gdy zetnę włosy, doceniam piękno długich. myśle że długie, opadające na ramiona i powiewające na wietrze włosy są o wiele bardziej kobiece. no ale cholerka zanim mi odrosną to się naczekam :P a wy? wolicie siebie w długiej czy krótkiej fryzurce? :)

Gość długie zdecydowanie

Gość dla mnie najlepszy
ja mam wlsy do brody,wycieniowane i zrobione pazurki,a siebie wole wlasnie w takich wlosach,dlugie kompletnie mi nie pasuja

ja pocieniowane z grzywką ale takasymetryczną na bok...najdluzsze sięgają do polowy lopatki....grube są wiec czesto sie plączą...

Gość wrrrr
furious: piękne muszą być grube i długie :D a jaki kolor wlosow masz?

Ja mam dlugie, siegaja juz prawie pasa i co?? i znow musze isc do fryzjera podciac:( mam suche koncowki i troche zniszczone...ostatnio bylam podcinac w listopadzie to musialam podciac ok.10cm. !!:(:( i teraz znow musze ale na szczescie tylko 1-2cm:D Mam grube, krecone wlosy, ciezkie w utrzymaniu, bo jak chodze w rozpuszczonych, to np. jak pisze to non stop musze poprawiac bo leca na twarz lub oczy:/ i wogole placza sie wtedy bardzo.... ale za to mam duuuuzy wybor fryzur:P

Gość zuzia lalka nieduza
Ja w koncu z krótkich zapuściałm do połdługich (takie do ramion). Krotkie maiłam ze 3 lata i juz mi sie totalnie znudziły:) Teraz chyba dłuuugo nie zetne na krotkie. Zdecydowanie lepiej czuje sie w dłuższych no i jest z nimi mniej roboty

Gość Studentka zaoczna
Jeszcze tydzień temu miałam włosy długie, sięgające tak do talii, byłam w poniedziałek u fryzjera i poprosiłam, żebyb były tak kawał za ramiona, to ścięła mi tak, że mam włosy do ramion:( Potwornie tego żałuję, wiem, że zapuszczenie takich włosów zajmie mi co najmniej 2 lata:(