Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obob

Mam wyrzuty sumienia!!!

Polecane posty

Gość obob

Jesem z dziewczyną...hmmmm... dokładnie 1 rok i 1 miesiąc. W tym tygodniu po raz pierwszy tak się zblizylismy do siebie. Zrobilem jej to reka, ona mi ustami i to nie dziaLo sie jednego dnia jakby co. No i co w zwiazku z tym? Za kazdym razem mialem i dalej mam wyrzuty sumienia!!! Okropne uczucie... :-((( Uczucie, ze tak nie powinno byc, nie powinnismy tego robic, ze najwazniejsza jest miulosc, a my sie spotykalismy od razu z mysla, ze cos bedziemy robic... :-((( Wy tez mieliscie wyrzuty sumienia po pierwszych razach? dziwie sie sobie, nigdy bym sie nie spodziewal, ze tak sie bedzie ze mna dzialo :'- (((

Gość ale czemu sie przejmowac
przeciez ludzie maja prawo do cielesnosci do uniesien i zaspokajanie sie równiez fizycznie, nie miej wyrzutów sumienia to normalne ze przychodzi i czas na seks, albo pieszczoty takie które przedstawiles :)

To piękne, że uczucie stawiasz na pierwszym miejscu :) Ale nie uważam, że powinieneś sobie wyrzucać cokolwiek. Kochacie się przecież, to normalne, że chcecie być ze sobą jak najbliżej. Owszem, miłość najważniejsza, ale seks to przecież cudowne dopełnienie miłości :) Jeżeli oboje tego chcecie, to kochajcie się :)

Gość konrado
obok ale z tego co mowisz nie kochaliscie sie jeszcze tylko piescili

Gość Nie wiem dlaczego
masz wyrzuty, pieszczoty są potrzebne do zycia tak jak powietrze czy woda :-D

Gość obob
Sam nie wiem dlaczego tak sie dzieje... wczesniej bardzo tego chcialem, a teraz... nawet nie mam na to ochoty, kazde takie zblizenie musze troche 'odchorowac'... Moze chodzi o to, ze mam watpliwosci czy ja kocham? Bo bardzo czesto sie zastanawiam jak to ze mna jest, na poczatku czulem, ze ja bardzo kocham, a teraz nie za bardzo... Zastanawiam sie czy to jest milosc... i to mnie doluje...

Gość 5676876
Ile masz lat??:O

Gość obob
Jetsesmy w tym samym wieku - mamy po 18 lat...

Gość pan
achaaa czyli nie masz na to ochoty ..to juz troszke inna sprawa .. tu juz musisz faktycznie dobrze sie zastanowic i nie zwodzic dziewczyny

Gość obob
Nie, nie chodzi o to, ze nie mam ochoty - mam, ale po kazdym takim doglebnym zblizeniu mam wyrzuty sumienia...

Gość pan
to musisz umiec rozroznic wyrzyt a nie miec ochoty .. bo jesli pragniesz zblizenia a masz pozniej wyrzuty to znaczy ze czujesz cos do nie a jesli nie masz ochoty to juz cos nie tak

Gość s58
niepotrzebnie masz wyrzuty ;))) jesli wiesz ze milosc powinna byc na pierwszym miejscu to wszystko ok przeszliscie pewien okres (13 miesiecy) jestescie w odpowiednim wieku takze widocznie nadszedl okres na cielesne przyjemnosci

Gość obob
No tak... ale coraz wiecej sie zastanawiam czy ja kocham... czy to jest wlasnie milosc... nie czuje juz tego tak bardzo jak na poczatku... no i doluje sie, bo nie wiem co sie ze ma dzieje, chce ja kochac jak wczesniej, ale mi nie wychodzi... i chyba wlasnie dlatego mam wyrzuty: ze do konca nie jestem pewien, mam watpliwosci, a robia z nia takie rzeczy... zupelnie tak jakbym ja wykorzystywal... czuje sie okropnie...

Gość nadjas
kurcze jedno co moge powiedziec to porzadny z ciebie chlopak - super