Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszkaa00

please-pomozcie wybrac. ktora metoda antykoncepcji dla mnie?

Polecane posty

potrzebuje waszej pomocy! planujemy z moim chlopakiem przezyc swoj pierwszy raz. chce byc pewna, ze potem nie bede \"puchla\" przez 9 miesiecy, ale slyszalam juz rozne opinie na temat najleprzego sposobu jakim moge sie zabezpieczyc i mam wielki metlik w glowie. przede wszystkim odpadaja u mnie tabletki-po prostu nie bede tego brac! wiele osob roznie mi radzi. jedni mowia ze wystarczy uprawiac seks 3 dni po okresie, wtedy na pewno nic nie wypadnie, jedni ze wystarczy prezerwatywa. slyszalam cos o globulkach patentex oval, chcialam je wziac w polaczeniu z gumka, ale znowu przeczytalam kilka negatywnych opinii. prosze o pomoc! akuratnie w przypadku naszego pierwszego razu nie mamy co liczyc na dni bezplodne, poniewaz planujemy to na 1 kwietnia, bede chyba w srodku cyklu bo dzis skonczyl mi sie okres. bede naprawde wdzieczna za jakakolwiek pomoc! dziekuje

Gość kiaramii
ja stosowalam na poczatku gobulki i prezerwatywe i bylo ok naprawde wtedy sie nie musisz obawiac, z tym ze jak moj chlopak czul ze bedzie wytrysk to wychodzil ze mnie mimo ze mial prezerwatywę , pozniej stosowalismy sama prezerwatywe i w zeszlym miesiacu sam przerywany , bez zabezpieczenia, okres dostalam poziej , test zrobilam i w ciazy nie jestem ale nie radze przerywanego bo tyle strachu co sie najadala przed okresem to glowa mała , az mi sie spoznil 2 dni to byl koszmar dlatego nigdy wiecej przeywany w dni płodne bo pozniej mozna umrzec ze strachu dlatego polecam pierwszy zestaw , globulki zwiekszja skutecznosc prezerwatywy z tym ze lepiej lezec jak sie rozpuszcaja bo wyplywaja , ale tak to jest fajnie i "mokro" :) pozdrawiam i zycze udanego 1 razu :)