Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolcia84

Palsterki dobre ??????

Polecane posty

Gość Karolcia84

Czy skuteczne ? jesli tak to od ktorego dnia stosowania ? jakiej firmy najlepsze? i czy sie od nich tyje ?? czy cera sie polepsza badz pogarsza ?? :) prosze o pomoc :) z gory dziekuje :P najlepiej te kobiety ktore juz stostowaly :)

Plasterki sa skuteczne - uzywam juz prawie 2 lata Dzialają podobno od pirwszego dnia - tak mi poweidzial pani ginekolog Ja wiem że są tylko plasterki EVRA, nie słysząłam żeby były innej firmy nic nie utyłam cera bez zmina dodatkowo okresy zrobily sie praktycznie bezbolesne

Gość jaggness
plaserki są tak samo skuteczne jak tabletki,a może i lepsze bo nie musisz się stresować że zapomnisz coś połknąc:)działaja od pierwszego dnia , może nie od pierwszej minuty ale na pewno bardzo szybko.firma ,tak jak juz pisano, jest tylko jedna, sa to plasterki Evra.a czy się tyje to w sumie nie wiem ja cały czas troche tyje ,troche chudne.tak samo było na tablekach, ale po plasterkach czuje sie duzo lepiej:)

Gość welka
Powiedzcie mi jedną rzecz - czy takie plasterki sa trwałe? Nie macie problemów,ze sie wam odklejają itp. ?

Gość stosujaca_evreeee
od miesiaca stosuja plasterki,jestem z nich zadowolona choć na poczatku manrtwiłam sie ze sie odkleja ,tera wcale o nich nie myśle i jest oki. pierwsze dni czułam sie strasznie było mi nie dobrze,bolała mnie głowa,i nogi.nigdy nie bolał mnie brzuch na okres a przy pierwszym plasterkumyslalłam ,ze umre :-( mam nadzieje,ze teraz przy 2 okresie nie bedzie bólu. Przytyłam 3kg ( z czego sie ciesze ) :-)