Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta23

Co zrobić?????????

Polecane posty

Gość kobieta23

Nie umiem pokochać faceta z którym teraz jestem. Denerwuje mnie, nie czekam na spotkana tak jak kiedyś. Jest bardzo uczuciowy, mówi że mnie kocha i nie wyobraża sobie jak by wyglądało gdybyśmy nie byli razem-ja tak nie potrafię. Nie mam w sumie do niego żadnych zarzutów, ale nie kocham go, nawet nie wiem czy zależy mi na nim i czy chcę być z nim - a on zaczyna się dopytywać. Nie wiem co mam robić. Doradźcie.

mysle ze wiesz co zrobic tylko jestes nie pewna i szukasz tutaj odpowoiedzi na pytanie. ale nikt tej decyzji za ciebie nie podejmie. ja nie moglabym zyc z mezczyzna ktorego nie kocham. i majac szacunek do siebie i do drugiego czlowieka nie marnowalabym jego czasu i uczuc.

mysle ze wiesz co zrobic tylko jestes nie pewna i szukasz tutaj odpowoiedzi na pytanie. ale nikt tej decyzji za ciebie nie podejmie. ja nie moglabym zyc z mezczyzna ktorego nie kocham. i majac szacunek do siebie i do drugiego czlowieka nie marnowalabym jego czasu i uczuc.

Gość kobieta23
naprawde nie wiem co zrobić, nie chcę jeszcze z nim zerwać - ale czy dobrze robię. Naprawdę POMOCY