Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikulinda

dobry,lekki i tani wozek spacerowy-poradzcie!

Polecane posty

Gość mikulinda

Hejka wszystkim! Szukam dobrego wozeczka spacerowego dla mojego skarba a jest taki wybor, ze ciezko sie zdecydowac. Macie cos sprawdzonego to prosze doradzcie cos, bo wiosna idzie i musze sie w koncu na cos zdecydowac!

Witam :) Moja córeczka od ukończenia roczku jeździ w wózku spacerówce - parasolce firmy Pro Baby - Arizona. Jak szukałam spacerówki oczekiwałam, że będzie lekka, łatwa do złożenia, musiała mieć oparcie rozkładane do leżenia (chociaż okazało się, że Martynka spała w tym wózku tylko ze dwa razy), oraz koszyk na zakupy/zabawki. Musiała być tania i nowa. Ten wózek poleciła mi koleżanka z topiku, sama taki używa. Kupiłam go w sklepie internetowym Akpol za 199 zł +koszt przesyłki, razem ok.220 zł. Inna koleżanka używa wózek Baby Dreams bardzo podobny do Pro Baby, odrobinkę droższy. Podaję Ci linki do stron: http://www.swiatdziecka.pl/shop.html?prod=799 http://www.babydreams.com.pl/pl/TRAVEL.htm Życzę trafnego wyboru :)

Ja mam super wózek Graco Citisport Plus - po złożeniu zakłada się go na ramię jak torbę a waży tylko 5 kg. Kosztował ok.500 ale mam go już 3 rok i niebawem drugie dziecko będzie z niego korzystać.

Gość MIKULINDA
Bardzo dziekuje za odpowiedz, wozeczki obejrzalam, ten arizona bardzo podobny do spacerowki z ,,Polaka", calkiem fajny, no i cena przystepna.Zastanawiam sie tylko, czy plastikowe kolka nie beda za slabe na nasze chodniki i czy wystarczajaco zamortyzuja wstrzasy? Ale chyba z pompowanymi kolkami bedzie duzo ciezszy?

Gość hmmmmmmmm
mutsy urban rider

Gość hauck badz chicco

Ja mam graco. Powiem szczerze, że nie wyobrażam sobie innego modelu. Jest lekki! Ma duże koło idealne na spacer po terenie lub nie równościach. Ma mnóstwo kieszonek na zabawki i przekąski. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.

Gość IlonaK23
Spracerówki wydaja mi sie mało wytrzymałe. Dlatego my z mezem zdecydowalismy sie na normalny wozek barletta z adamexu. Tez ma funkcje spacerowki i dobrze sie niz jezdzi w te nareszcie cieple dni <3

Gość gość
Moim zdaniem lepiej kupić nowy, ale też da się tanio. Najlepszy przykład macie tutaj - http://www.empik.com/dziecko/wozki Spacerówka za 175 zł to już dobra cena, co nie? A tak naprawdę ona niczym specjalnym nie ustępuje innym wózkom. Skrętne kółka, dosyć wygodny - brakuje wam w nim czego? Też nie oczekujmy cudów w takim budżecie.