Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikupiku

dobry gin w Krakowie??

Polecane posty

Gość pikupiku

czy ktos zna jakiegos dobrego ginekologa w Krakowie? wole kobiete, do facetow sie zrazilam :(

Mogę polecić ale tylko facetów:) dr Kuś np...ja chodzę do niego i myślę, że jest ok a na pewno ma rewelacyjne podejście do pacjentki:)nawet go polubiłam i jeyne co negatywne to kasa:)przyjmuje w szpitalu, ale zdecydowanie chętniej prywatnie:)

ja kiedys leczyłam się w Feminie, kiedy byłam w ciąży tam leżałam 10 dni, super opieka,różne są opinie, mi odpowiadało, dawno nie byłam, mam dosyć daleko...tam jest pan doktor może bez nazwisk, napewno znajdziecie, to znana klinika.

Gość pikupiku
dzieki za odp. a ten dr kus gdzie przjmuje? probuje znalezc gdzie jest ta femina.. dzieki

Gość A ja chce zapytac
Kiedys sama tez szukalam;) Dr Marcin Opławski. Nie bylam pacjentka, ktora jakos juz wszystko wie (jestem mloda, nie bylam w ciazy), a chyba ciaza to najlepszy okres na wykrycie, czy gin jest dobry, czy nie, ale jestem zadowolona. Procz normalnego badania i cytologii, mialam u niego leczona nadzerke, wszystko ok:):)) Polecam szczerze! Acha, przyjmuje na Florianskiej 24, jakies godziny ma chyba na osiedlu Widok ul. Na blonie 1 i szpital na Kopernika;) Pozdrawiam:)

Gość Indra
zgadzam sie z przedmowczynia. Dr Marcin Oplawski - bardzo dobry ginekolog. polecono mi go ok 2 lata temu i teraz ja moge go z powodzeniam polecic dalej:) poza tym, nie zdarzylo mi sie znalezc, czy uslsyzec negatywnej opinii na jego temat:) same dobre rzeczy:)mialam pare problemow, z ktorych pieknie mnie wyprowadzil i do tego z poczuciem humoru:) kapitalny lekarz, rzec by sie chcialo:) pozdrawiam wszystkie jego pacjentki:)

Gość jako student
med miałam z nim zajęcia - i chyba nie chcecie wiedziec co opowiada i w jaki sposób o pacjentkach - nigdy bym do niego nie poszła - najwidoczniej kasa go zmienia na wizycie

Gość Indra
w tej kwiestii sie nie wypowiem, bo nie wiem. ale co do kasy, to chcialabym zeby wszyscy prywatni lekarze tak sie rozliczali z pacjentkami jak on ze mna. do tego mam pewnosc, ze jezeli potrzebuje leku nie dostane tego najdrozszego na rynku. od pol roku nie mieszkam w Polsce i mam ograniczony dostep do specjalistow. niewielu jest lekarzy, ktorym chcialoby sie odpisywac na maile, radzic, przepisywac recepty komus, kto mieszka 2500 km od gabinetu. pozdrawiam:)

Gość roxana883
Dr Marcin Opławski. Chyba faktycznie nie chcę wiedzieć co opowiada o swoich pacjentkach, bo zmąciłoby to nieco wizerunek idealnego lekarza - delikatnego, przystępnego, sympatycznego, z ogromnym (choć czasami odrobinkę rubasznym) poczuciem humoru. :) Polecam z czystym sumieniem.

Gość anastola
podnosze