Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mila28

duzy brzuszek

Polecane posty

Gość mila28

pomozcie dziewczyny. jestem w 38 tygodniu. wczoraj mialam robione usg i lekarka zauwazyla , ze moj synek ma wiekszy brzuszek od glowki . czy to jest nienormalne=???i czy lekarka mnie nie oszukuje twierdzac , ze wiele dzieci tak ma i ze ne ma sie co martwic???

Gość lolonekj
wiem ze sie martwisz, ale nie probuj byc madrzejsza od lekarza, bedzie dobrze zobaczysz, w koncu od czegos go masz.

Droga Milu! USG robione w tak wysokiej ciąży nie jest już tak miarodajne jak w ciąży około 20 - 30 tygodnia. To jest tylko badanie obrazowe, a jaki brzuszek i główkę ma Twoje Maleństwo dowiesz się za jakieś 2 -4 tygodnie i na pewno będzie miało odpowiednie wymiary, będzie śliczne i zdrowe, a Ty najszczęśliwszą mamą na świecie! Niczym się nie przejmuj i korzystaj z czasu jaki Ci pozostał na cieszenie się spokojem, bo potem będzie duuzo zamieszania :) Powodzenia ❤️

Gość Zadałam sobie trud
tez mnie zawsze ciekawi dlaczego diagnozy lekarzy są poddawane analizie na forum. Chyba lekarz wie o czym mówi. Mam nadzieję.

Gość mila28
dzieki dziewczyny . wiem , ze nie powinnam poddawac zwatpieniu diagnozy lekarza , ale zawsze milo jest uslyszec pocieszajace slowa innych kobiet, ze wszystko bedzie dobrze i nie ma sie co martwic . teraz tylko glowa do gory i czekac!!!

Myślę ze gdyby te różnice były wykryte w młodszej ciąży i pogłębiały się to może by był to powód do zmartwień. Teraz to już prawie koniec. Nie masz się czym przejmować:) Pomyślnego rozwiązania:)