Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aqwsedr

czy to jest wystarczajacy powod do zerwania?

Polecane posty

Gość aqwsedr

wkurzylam sie:( moj facet nie ma za grosz kultury... bylismy umowieni u mnie , nie przyjechal... nie raczyl poinformowac bo mial niby zero na koncie... mogl od kolegi zadzwonic a ja czekalam... a on powiedzial, ze nie mogl przyjechac. Powiedzialam co mysle i ze chce byc sama.

Gość Ibigail
bez przesady, zwiazek to milosc nie egoizm praca, zmeczenie, zły dzien i brk na koncie to wazne powody nawet to ze ma obawy itp Nie pozbywa sie Szczescia ktore sie kocha:)

...co jak co, ale żyjemy w XXI wieku i takie głupie wymówki to chyba tylko dzieciom można wciskać, są przecież inne sposoby, jakby mu zależało to by zadzwonił, chociażby z czyjegoś telefonu...

Gość aqwsedr
ale jezeli czekam kilka godzin a on milczy a ja nastepnego dnia zdenerwowana dzwonie i on daje mi takie wyjasnienia.... to przykro mi ale czuje, ze on mnie lekcewazy

Gość masz racje

Gość Ibigail
no tak ale autrka nie pisze gdzie był! Ja sama czesto jade polami od kogo wziac telefon? od obcych?

A czy to się zdarzyło pierwszy raz czy jest to jego nagminny sposób postępowania? sama wie, że czasami jest tyle nieszczęśliwych zbiegów okoliczności, że naprawdę trudno jest zadzwonic.

Gość Oczywiscie
nie daj się lekceważyć, to wymowka dziecka, dobre sobie, przecież żyjemy w XXI wieku, są równiez telefony stacjonarne. Dla chcącego nic trudnego.