Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12345- 9087

PRZESKAKUJE MI SZCZĘKA

Polecane posty

Gość Freta666
Odświeżę temat, może komuś pomogę. Męczyłam się z tym problemem co Wy jakieś 10 lat, ból był nie do zniesienia. Szukałam lekarzy, byłam u kilkunastu, w końcu natrafiłam na Nordent w Poznaniu na Norwida. Nie pamiętam już, jak nazywał się lekarz, było to dwa lata temu, wizyta kosztowała 100 lub 150zł i od tego czasu... Mam spokój Błogi! A lekarz pomógł mi tylko pokazując proste ćwiczenia, które miałam codziennie wykonywać i już po kilku tygodniach poczułam zmianę Jest nadzieja, nie martwcie się

Gość gość
Witajcie:) z tym należy udać się do chirurga szczękowego, nie należy otwierać szeroko ust jeść wodniste pokarmy jabłka np kroić w plasterki :) częsta dolegliwość, kazują też kupić szynę relaksacyjną

Gość gość
Jeżeli mieszkacie w okolicach Zielonej Góry to polecam wam udać się do gabinetu stomatologicznego www.centrumstomatologii.pl Zajmują się tam leczeniem zaburzeń narządu żucia i robią to bardzo profesjonalnie.

Gość mawer89
Cześć, problem z przeskakującą szczęką trwa już u mnie 9 lat, ale dopiero miesiąc temu znalazłem osobę która potrafi mi pomóc. Zajrzyjcie na mojego bloga, założyłem go z myślą o osobach które zmagają się podobnym problemem.