Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nycticebus

rzecz o odgrzewanym kotlecie, czyli o zwiazku z byłym

Polecane posty

Gość nycticebus

witajcie, podobno dwa razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi...a ja weszlam...i on tez... po 4 latach zwiazku rozsatlismy sie- z mojej winy, bo mnie zakrecil pewnien dupek o ktorym chciałabym zapomniec....mielismy dwa lata przerwy, on stworzyl zwiazek w ktory bardzo sie zaangazowal, ja bylam z kims...ale tak tylko zeby byc, bo bardzo szybko zdalam sobie sprawe ze kocham mojego bylego i ze z nikim nie bede szczesliwa.... nowa dziewczyna mojego ex byla z innego miasta...nie wiem do konca dlaczego sie rozstali ale on twierdzi ze z rozsadku...ich zwiazek wydawal sie byc udany, ale on tez sie sklanial w moja strone, poniewaz mieszkamy blisko siebie nie sposob bylo sie nie widywac...i tak krok po kroku, troszke z moja walka o niego znow jestesmy razem, to juz 7 m-cy...jest pieknie....gdyby nie to co bylo u niego w czasie przerwy w naszym zwiazku....nie daje mi to spokoju, caly czas o tym mysle, jak bardzo sie angazowal, czy byl szczesliwy itd...poza tym jestem zazdrosna o tej dziewczyne bo wiem ze sa w dobrych stosunkach, gadaja ze soba, moze i sie nawet widuja....przez to ze sama go zdradzilam boje sie wlasnie zdrady.... czy macie podobne doswiadczenia, powroty do bylych, jak ksztaltuja sie takie odgrzewane kotlety, jak radzicie sobie z przeszloscia?!czy rozmyslacie o tym co i jak bylo, czy macie zal o przeszlosc?

Jak by to powiedziedzec? Hmmm... Ja pragne wejsc do tej samej rzeki on sie jeszcze zastanawia. Ale jak sie zdecydujemy to wiem ze w ta \"dobra\" przeszlosc bede patrzyc z zalem ze juz nie wroci... ale i z nadzieja ze bedzie lepiej... a w ta \"zla\" ... Bede myslec o niej jak o przestrodze na reszte zycia. U nas tez doszlo do zdrady... Mi ta cala sytuacja pomogla sie przekonac sie ze z nim bede szczesliwa... w czym pomogla mu... zobaczymy co zdecyduje... PS: Wczesniej bylismy razem prawie 6.5 roku... teraz od 3 miesiecy probujemy naprawiac...