Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarizol

mężczyźni fajtłapy w oczach kobiet

Polecane posty

Gość jarizol

Co myśłicie o mężczyznach fajtłapach ? Czy rozczulają was czy może macie dla nich tylko pogardę ? Kto to jest męzczyzna fajtłapa w waszych oczach ? Dla zachęty zacytuję wypowiedź znanej polskiej himalaistki na wspomniany temat: - Moim mężowie to byli fajtłapy. Co którego brałam w góry to ginął. Jak widać wesoła kobietka z tej himalaistki ... i wymagająca.

Fajny cytat, chociaż taki troszkę... okrutny ? Tak jakoś mam, że mężczyźni z mojego otoczenia zawsze byli zaradni, zręczni, samodzielni, niemal samowystarczalni i powiem Ci że to.... frustrujące ;)

Gość Brondynka
Ja byłabym gotowa tolerować u swego boku fajtłapę, ale nie zniosę jak tenże fajtłapa jest zarozumiały i uważa sie za ósmy cud świata. Np. jedziemy, na pierwszej randce, moim samochodem, ja prowadzę i przy wyjeździe z drogi podporządkowanej zatrzymałam się i samochód mi zgasł (nie z mojej wimy, zresztą, ale ze względów technicznych). Zaraz zapaliłam i pojechaliśmy bez problemu. Kolega mówi: -Chyba sobie kupiłaś prawo jazdy, bo ci samochód gaśnie. Potem się przyznał, że wcale nie ma prawka.

Gość tak se pisze
nie toleruje mezczyzn fajtlap

a mi by chyba fajtłapa nie przeszkadzał, przecież w czymś byłby dobry chyba... Poza tym ważne, zeby był dobrym człowiekiem i mnie kochał, z resztą jakoś sobie poradzę :)

Gość Brondynka
Mi też fajtłapa by nie przeszkadzał, ale niechby wiedział, że jest fajtłapą i nie wywyższał sie ciągle, nie wyśmiewał się z innych.

Gość 074642
zalezy.... jesli swoje nieszczescie scigalby na mnie to nie moglbym z nim byc.Fajtulapa dla mnie to facet ktory mowi: "takie jest zycie" ,ktory nie potrafi cieszyc sie tym co ma

Gość fvgeabv
mój narzeczony to taki mało gapcio i ciapa a na dodatke nie potrafi podejmowac decyzji :P ale strasznie go kocham! jego ciapowatość mnie rozczula :) on zdaje sobie sprawę ze swojej ciapowatości ale stara się być bardziej zaradnym, czasem chce mi pokazac ze potrafi podjąć decyzje- wtedy robi sie słodko czerwony i wychodzi mu zyłka pierdząca na czole :P a jak podejmie decyzje to jest szczęśliwy jak dziecko!! :) Poza tym jest kochany, uczynny, troskliwy :) Nie chciałąbym innego faceta :)

Gość kawiarniany filiozof
Mam nadzieję, że ta himalaistka już nie żyje.

Nie ma chyba całkowitych fajtłap, bo to chyba już wtedy zaczyna być kalectwem! Może w niektórych rzeczach sobie nie radzą iwtedy mówimy, ajtłapa, a inne wychodzą im dobrze, bo taki całkowity fajtłapa to poprostu nieudacznik brrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cytuję autorkę: "zatrzymałam się i samochód mi zgasł (nie z mojej wimy, zresztą, ale ze względów technicznych). Zaraz zapaliłam i pojechaliśmy bez problemu. " Jaka to wina techniczna, że zaraz zapaliłaś bez problemu i pojechaliście dalej.?

Gość Brondynka
Kawiarniany filozofie - samochód mi zgasł właśnie z powodów technicznych, jesteś facetem to może zrozumiesz, Otóż zepsuło mi sie w autku urządzenie zwane serwo, to powoduje szybki spadek obrotów przy hamowaniu i ten spadek obrotów może doprowadzić do zgaśnięcia silnika. Ponieważ silnik jest sprawny auto zaraz zapaliło. Zrozumiałeś :)

Tak zrozumiałem, to nie były przyczyny techniczne tylko nieudolność kierowcy. Mówię oczywiście o TECHNICZNYCH PRZYCZYNACH (czyli niesprawności auta) zgaśnięcia silnika.

Gość Brondynka
Jednak nie zrozumiałeś. To zepsute serwo powoduje spadek obrotów przy hamowaniu, a nie kierowca. Spytaj jakiegoś mechanika.

tak się dziwnie składa, że jestem mechanikiem. Poza tym napisałem, że cytuję autorkę. O ile pamiętam autorka ma inny NICk niz Ty. Czyżbyś się podszywała pod autorkę. Przysłowie mówi: "uderz w stół, a norzyce sie odezwą".

Gość Brondynka
Napisałeś: cytuję autorkę i w cudzysłowie przytoczyłeś fragment mojej wypowiedzi nie autoki tego topiku.

To dlaczego się odezwałaś skoro nie jesteś autorką topicu. Napisałem wyraźnie: cytuję autorkę. Udała mi się prowokacja?

Gość Brondynka
Jestem autorką przytoczonych przez ciebie słów, a nie napisałeś, że cytujesz autorkę topiku ! ! !

do noŻyce ty ćwoku: wiesz jak napisać DUŻE Ż, nie wiesz jak pisać małe śśśśś i ćććć. Jak chcesz kogoś pouczać jak sie pisze to najpierw naucz się sam.

Gość Brondynka
I Ty jestes właśnie żywym przykładem fajtłapy, który uważa się za ósmy cud świata! ! !

Nie ma kobiet nieomylnych, są tylko niedowartościowane przez partnerów.

Gość Brondynka
Kawiarniany filozofie, daj już spokój, bo piszesz nie na temat. vox populi - myślisz, że takiego jak Filozof też nożnaby odkryć, czy tylko obnażyć? ;)

A Ty już nie masz argumentów do rozmowy ze mną. OK. uszanuję Twoją prośbę, tak samo jak uszanowałem Twoje zapytanie. Pa.

O czym wy piszecie?, bo chyba temat jest inny

Piszemy o fajtłapach. Mężczyznach i kobietach.

Do wypowiedzi z wczoraj z 21.24. Brondynka - w kilku słowach ujęłaś to, co myślę o moim pożal się Boże mężu!!! I jak trafnie! Duża buźka :*

Ale do których, jako kobieta jestem rzeczywiście fajtłapą, jako mężczyzna natomiast.... nie wiem, ktoś inny musiałby się na ten temat wypowiedzieć.