Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jokko 21

CO SPRAWIA ŻE WIDOK LESBIJEK PODNIECA FACETÓW??

Polecane posty

Gość Jokko 21

EWENTUALNIE W OGÓLE JAKICHŚ KOBIET "COŚ ZE SOBĄ ROBIĄCYCH"... BARDZO MNIE TO CIEKAWI BO MNIE JAKOŚ NIE RUSZA W OGÓLE WIDOK DWÓCH FACETÓW- BŁEEEEE... MŻE KTOŚ MI WYJAŚNI..

Gość dolaczam sie
chlopak mojej przyjaciolki strasznie chcial nas kiedys zobaczyc i nawet nam wieczor zorganizowal ps.bylo to po tym jak sie dowiedzial ze sie calowalysmy ;)

Gość Yamanouchi
ja kiedyś zdradziłam swojemu mężowi ze kiedyś ze swoja koleżanką sie troszke popieściłyśmy..musiał sie niezle podniecać tą opwoeścia bo mu stanał..PS. a lesbijką nie jestem..

Gość Yamanouchi
PS. dlacego ten temat jest w Zdrowie i uroda a nie w zyciu erotycznym??

Gość Jokko 21
w sumie to nie wiem.. Ale jak zajrzałam kiedyś na tamto forum to pełno tam jakichś zboków i zwyrodnialców.... Na pewno by mnie pojechali...

wyjasnie ci ja.. po prostu kobiety sa piekne fizycznie.. harmonijne, miekkie, cudowne. czego o facecie powiedziec nie mozna. podnieca ich widok kobiecych cial razy dwa, trzy.. podnieca ich wyraz podnieconych twarzy kobiet..ich delikatnosc i pieszczoty dokladnie takie jakie by chcialy od nich (czego chyba zreszta zadnen facet nie jest w stanie tego dac kobiecie). nie jestem lesbijka, mam chlopaka. ale kobiety nagie cialo jest dla mnie piekne.. moje wlasne tez.