Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga 23

zapalenie pochwy czy o co znowu chodzi ???

Polecane posty

Gość aga 23

witam mam bardzo dziwne uplawy moze mialyscie cos podobnego i mozecie podzielic sie ze mna swoimi doswiadczeniami ;) ogolnie po miesiaczce mam jeszcze takie male plamienia krwia przed 5 dni ( po dwoch ostatnich miesiaczkach mialam ) pozniej jest taki sluz bardzo sie ciagnacy i ogolnie ble ohyda ;) no a teraz (jestem przed okresem -bede miala za 7 dni pisze bo to moze ma znaczenie ) jest cos w rodzaju wody ogolnie nie moge chodzic bez wkladki bo czuje sie jakbym sie posikala :/ porazka...o co moze chodzic aha ten sluz jest raczej przezroczysty moze nieco bialawy ale troszeczke prosze pomozcie ..ehhhh my biedne kobiety

Gość mmmmmm
jasne,ze norma a ile lacznie z tym plamieniem trwa Twoja miesiaczka?

mam praktycznie to smao od miesiaca...ok 6 miesiecy temu mialam nadzerke...leczona jakims lekiem nakladanym przez gin,a potem dostalaam po tym jakies globulki (6szt) a potem jeszcze jakies na infekcje ,grzybice bralam po tym...tez sie zastanawiam co jest...teraz mam okres wlasnie ale nie wiem co bedzie po...czy nadal tak bedzie ze mnie ta wydzielina leciala...ale faktycznie moze to normalne...moze chwilowe...a bierzesz jakies tab anty?slyszalam ,ze np to moze byc jakby zapalenie pochwy od np wkladek perfumowanych lub podpasek takich...a ja uzywam wkladek zapachowych....

Gość aga 23
ojej :D dzieki wielkie .. kurcze bo widzisz moze wyjde teraz na totalna wariatke ale niedawno tj 4 miesiace temu rozpoczelam wspolzycie i moze to dziwne ale wczesniej nie mialam np totalnie mokrej wkladki (sory za szczerosc ) no i innych problemow ze sluzem ... moze teraz to szybciej wycieka czy jak :P koszmar no nic w kazym razie dzieki wielkie bo mnie uspokoilas chociaz czuje dyskomfort i mnie to wkurza echh pozdrawiam :)

Gość aga 23
hmmm nie biore tabletek....a okres mam teraz jakies 6 dni a pozniej po prostu nic i np 3 dnia taki sluz z krwi heh serio nieprzyjemne to :( no a teraz wlasnie strasznie sie ciagnie ten sluz moze to normalne ale serio nie mialam tak wczesniej .. mam nadz ze to normalne ;) pozdrawiam

Gość mam tak samo

mnie to od okolo miesiaca meczy,ale teraz w tym tyg ide do gin i sie dowiem co jest-chodze co ok 3 miesiace bo biore tab.anty ,wiec jestem tez pod stala kontrola ginekologa:)mam nadziej,ze bedzie wszystko ok.ale tonie rowniez radze odwiedzic gin..a co do tych plamien krwia to ja poza okresem tez mialam niecale 10 dni to trwalo,ale tylko raz tak mialam jak zaczelam wspolzyc i dowiedzialm sie od gin ze to moj organizm widocznie tak zareagowal na rozpoczecie regularnego wspolzycia,bo wszystko inne bylo ok i ponoc tak tez moze sie zdarzyc:)

Gość marysia83
aga23 mam dokładnie tak samo. Też jestem kilka dni przed okresem i gdy pojawiła się ta woda bardzo się zaniepokoiłam, że może to być objaw czegoś poważnego. Upławy mam tak silne, że muszę nosić podpaskę (!). Nie wydaje mi się, aby to było normalne... Dodam, że współżycia jeszcze nie zaczęłam.

Gość Ire
Ja mam juz 3 miesiace lecze sie i nic... Czy to normalne ze to tak dlugo trwa??