Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

boom

opalanie a tabletki anty

Polecane posty

slyszalam ze podczas brania tabsow nie mozna sie opalac.czy to prawda?chce jechac na wakacje nad morze i dlatego chcialabym wiedziec.zalezy mi na tym zeby nie przerywac branai tabletek...

Gość bzdura ******
ale glupoty opwiadacie. Ja sie opalam i zadnych przebarwien nie mam. Ani po solarium(bylam 4 razy) ani po sloncu. Don't worry jedz na wakacje i baw sie dobrze:) a jesli chodzi o filtry to zawsze trzeba je stosowac

no wlasnie o to chodzi ze w sumie nie wiadomo jak to jest bo znajoma dostala takich plam ze musiala z tym isc do dermatologa a inne dziewczyny opalaja sie i jest ok...i nie wiem...

Gość ZalezyOdTypuSkóryITabletek
Mi "jedynie" powyskakiwała masa pieprzyków :p Ale do tego po prostu mam skłonnosci, a pigułki to nasiliły.

Gość little bunny20
uwieln=biam sie opalac i naturalnie i sztucznie na solce i na poczatku myslalam ze to bzdura z tym ze nie mozna.dopoki nie zrobily mi sie pprzebarwienia na ramionach...a nigdy nie mailam problemow ze skora,opalaniem...coz.to ze nie ma sie przebarwien nie znaczy ze potem nie wyjda

Gość całe lato się opalałam
Ja w zeszłym roku na początku maja nie wysmarowałam się kremem z filtrem i ostro się poparzyłam, do dzisiaj mam brązowe plamy na udach, zwaliłam winę na tabletki, ale nie wiem czy słusznie. Jeśli nasmarujesz się kremem nic się nie stanie, najważniejsze to uważać, żeby się nie przypalić, bo wtedy rzeczywiście mogą wystąpić przebarwienia.

Gość kkkkkkkk
ginekolog powiedział mi ze nie powinno sie opalac bo to grozi skutkami ubocznymi.kazdy organizm przyjmuje to inaczej.plamki moga wyskoczyc od razu, po roku a nawet nie pojawia sie wcale.kwestia organizmu.musisz sie liczyc tylko z tym ze taka opalenizna w czasie przyjmowania tabsów nie trwa długo.jak bedziesz sie opalac na słoncu to po tygodniu juz bedziesz blada a jesli chodzisz na solarke to 3 razy szybciej to schodzi

Gość fka 123
ja chodze do solarium raz w tygodniu tabletki biore juz 5 lat i nic sie nie dzieje :)

Gość ja biorę Cilest
już 8 lat i od pewnego czasu u mnie jest tak, że wyskakuja mi takie piegi, np na ramionach (na buzi mam też w lato ale swoje naturalne) ale nigdy nie miałam na ramionach, ale cóż da się żyć, z opalania nie zrezygnuję

Gość hm hmmm
ja biore Yasmin i chodze na solarium, poki co wszystko jest ok