Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baci

piwo a test ciazowy??

Polecane posty

Gość baci

zrobliam dzis test i wyszedl negatywnie, bardzo mnie to cieszy, ale mieisaczki nadal nie mam spoznia mi sie juz 4 dni, czy jest mozliwe ze po jednym piwie wczoraj test nie pokazal prawdy??jesli byla bym w ciazy to bylby to juz 3 tydzien wiec test by to wykryl.co myslicie???

Gość baci
no napiszcie cos prose, bo znowu dostaje nerwicy:(

Gość ja z niemiec
mysle ze test tobie wykazal prawde.ja tez robilam test wieczorem kiedy do kolacji pilam alkohol i pozniej po tym zrobilam test.tylko mi wyszedl pozytywny.ale dzisiaj mam corke ma juz dwa lata i jestem szczesliwa.powodzenia.

Ja bym na Twoim miejscu powtórzyła test. Mi dopiero 3 wykazał ciążę (wszystkie 3 robiłam wieczorem, ale nie po alkoholu :) ) Powodzenia i nie martw się na zapas, bo u Ciebie bardzo możliwe, że poprostu nie jesteś w ciąży :)

Gość baci
ja z niemiec dzieki za pocieszenie. Sytuacje(bo sexem tego nazwac nie mozna) z ktorej mogla bym byc w ciazy wydaje mi siemalo prawdopopdobna, gdyz on mi tylko go wlozyl 2 moze 3 razy tak na chwile bylam 3 dni po okresie czyli plodnych nie mialam, a jak bym byla w ciazy to bylby to 3 tydzien jak juz napisalam wiec test powinien to wykryc.mysle ze moje spoznienie moze tez wynikac z tego ze 1.5 miesiaca temu odstawilam tabletki antykoncepcyjne, i mialam i nadal mam starszne stresy.napiszcie cos jeszcze dzieki :)

Gość baci
ja z niemiec a w ktorym tygodniu ciazy bylas jak test ci wyszedl pozytywnie???

Gość baci
prosze niech ktos cos napisze martwie sie