Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jhygfdsa

Okruchy dnia...

Polecane posty

pozdrawiam wieczorowa pora:) widze ze pustki czyzby wszyscy sie bawili :D

* * * * * UUU˛* * * * * * * * °UU˛* * * * °U˛* °°°°°* * * ˛* B* * * ˛UU°°°°°°°°°°°°°°* U˛˛˛˛U * * * * U˛* ˛UU* °°°°°UU˛* * * °* UB°B°°°°°°°* ˛* °°°°* * ˛UU°°°°°°°°°°°* U˛* * * ˛˛U * * * ˛U* * * * ˛U* °°°UU* * * * °°* * °°°°* °°°* * * °°°* °°°* * ˛˛U°°°°°°°°°* U˛* * * * ˛U * * * U˛* °°* * ˛U* °UU* * °°* °°°°°°°°°* °°°°°°°°°* * * * * * * ˛U°°°°°°* ˛U* * * * * * ˛U * * * U* * °°°* * ˛U* U* * °°°°°°°°°°°°°* * °* U°°°* * ˛˛UUUUU* ˛U°°°* ˛U˛* * °°°* * * ˛U * * * * U* °* °°* * ˛U˛* * °* °°°°°°°°°°* ˛* °°* UU* * ˛UU˛* * * ˛U˛U* °* U˛* * * °°°°* * * ˛U * * * U* °°* °* * * U˛* ˛* °°* °°°°°°* * * ˛* * °°* * ˛UU˛* * * * * * UUU* * U˛* * °°°°°°°* ˛U* * * * U˛* °°* * * ˛* U* ˛* * °°* °* °°°* ˛UUU˛* * * * ˛U˛* * * °°°°* * UU˛U˛* * °°°°°°°°* ˛U˛ * * * U* * °°°* ˛U˛U˛* * °°°* * * * °* ˛UU˛UUUU* ˛U* * * °°°°°°°* ˛UU˛* * °°°°°°* °°* * ˛U * * * U* * * °°* U˛U˛* * °°°°°* ˛* * * ˛U* * * * U˛UU* * °°°°°UUUUBBU˛* * °* °°°* °°* °* * ˛U * * * U˛* * °°* U˛˛˛* °°°°°°* * ˛˛* * ˛U* * BBB* * * °°°°°°°UUU* U˛U* * °°°°* °* °* * * * ˛U * * * ˛U* * °°* ˛U˛* * * °°* °°* * * ˛˛˛UU* °UBBBB°°°°°°°BU* ˛UB* U* °°°°°°* °°°* ˛UU * * * * U* * °°°* ˛UUU˛* °°* * U˛* * ˛UU˛* U°°UUU°U* °* * °°* BBB°* U* °°* °°°°°°°* ˛U * * * * U* * °* °°* ˛U˛* ˛* ˛* * ˛U˛* ˛U* * °°UU* ˛UB°°°°* °°°°°°* * U˛* * °°°°°°°°* * ˛UU * * * * U˛* * °°* ˛U˛* * * U* ˛˛UUU˛UU* °°°°* BB°°°°°°°* °°°°°°* ˛U* °°°°°°* °°* * ˛U* * * * * * ˛* * °°°* ˛UU˛B°* ˛U˛* * UU* * * °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°* * U* * °°°°°°* * * ˛U* * * * * * U* * °* °* * ˛U˛* °* ˛UU* * * * * B°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°* * U˛* * °°°°°°* * * ˛U* * * * * * U˛* * °°°* * ˛UU˛* * ˛˛U˛* * * * * °°°°°°°°°°°°°UUUUU°* * ˛UU˛* * °°°°°* * * ˛U* * * * * * * * U˛* * °°°* * * ˛UUU* ˛˛UUU˛* * * * * °°°°°* UUUUBBBB°* * ˛U* * U˛* °°°°°* * ˛U* * * * * * * * U˛* * * °°°* * * * ˛UU˛˛˛˛UUU˛˛* * * * °°°°°°°°°°* * ˛UB* * * * U* * °°°* * ˛U* * * * * * * * * U˛* * °°°°°* * * * * * * * ˛˛UUUU˛˛* * * * °°°°°°* ˛˛UU* °°* ˛U˛* * °* * ˛U* * * * * * * * * * * U˛* * * * °* * * * * * ˛˛˛˛UB°°°* BBU˛˛˛* UU* ˛UUB* °°°°* UUU˛* * * * ˛* * * * * * * * * * * * UU˛* * * * * ˛˛UUU* * U* °°°°°°°°°°* °* * * * U˛* °°°°°* U˛˛U˛* * ˛U* * * * * * * * * * * U˛* * * * * ˛U* * * * * * * ˛U* °°°°°°°°°°°°°°* U˛* °°°°°* ˛U* ˛U˛* ˛U* * * * * * * * * * * U* * * * ˛U* * * * * °°°°* ˛U°°°°°°°°°°°°°°°* U˛* °°°°* * ˛U˛U˛˛U* * * * * * * * * * * * U* ˛U* * * * °°°°°°°°* U* °°°°°°°°°°°°°°°˛U* °°°°°* * ˛UU˛˛U* * * * * * * * * * * U˛U˛* * °°°°°°°°* °°˛* * °°°°°°°°°°°°°°* U˛* °°°°°* * ˛UU˛U* * * * * * * * * * * * ˛U˛* * °°°°°°°°°°* °* °°°°°°°°°°°°°°°°°˛U* °°°°°°°* ˛˛UUU* * * * * * * * * * * * U˛* * °°°°°°°°°°°˛* °°°°°°°°°°°°°°°°°°* U˛* °°°°°°°°* * ˛˛U* * * * * * * * * * * U˛* * °°°°°°°°°°°UU* °°°°°°°°°°°°°°°°°°°* U˛* °°°°°°°°°* * ˛U* * * * * * * * * * U˛* * °°°°°°°°°°UUU˛UUUUUUUUUU* °°°°°°°°°°* U˛* °°°°°°°°°* * ˛U* * * * * * * * * U˛* * °°°* * °UUU˛U˛BBBB* °°* * * * * ˛UUUU°°°°°°°°* U˛* * °°°°°°°°* ˛U* * * * * * * * * U* * °UU˛BBB°°°°°* °°°°°°°°°°UUUU* * ˛U* °°°°°°°* U˛* * * °°°°°* * ˛U* * * * * * * * * U˛* °°°°* °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°* ˛˛U* ˛UU°°°°°°°* U˛˛* * * * * * * ˛U˛ * * * * * * * * U˛* °°°°°°°°°°°°°°°°°* * * * °UU* * * * ˛˛U* ˛U°°°°U˛UUUUU˛˛˛* * ˛˛U˛ * * * * * * * * U˛* * °°°°°°°°°°°°°* * * * ˛˛UUBBBUUUUUUUB* °°°UUUB°BUUUU˛˛˛UUB°°°°°°* * * * * * * * * U˛* * °°°°°°°°°* * * * ˛UUBB°°°°°°°°°°°°°°°°°˛UU°°°˛B˛UUUUU˛°°°°°°°* * * * * * * * * * U˛* * * °°°* * * * ˛˛UUU˛* °°°°°°°°°°°°°°°°°°°BUU˛°B°°°* BBB* °°°°°°°* ˛ * * * * * * * * * °U˛˛* * * * * * * ˛˛U˛* * °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°BUUUU°°°°°°°°°°°°°U˛U * * * * * * * * * * * BUU˛˛˛˛˛UUU* * °°°°°°°°UUUUU°°°°°°°°°°°°°BBUU˛UUU°°°°°°°UU˛ * * * * * * * * * * * * * BBBUUUUUU˛U°°°°U˛˛UUBBBBB˛U°°°°°°°°°°°°°* BB˛˛UUU˛UBB* BUUUB

reklamacji nie ma:D ale nie wiem o co chodzi MP {kwiat]🌻🌻 do kolekcji bo tamte pewnie juz sie ususzyly :D

Gość ona_tez_
do Fredi Lublin----> dziękuję za zyczliwą odpowiedz. ja nie mam z nim kontaktu, ja po prostu nie moge przebolec, ze trafilam na drania i dopiero poznanie go uzmyslowilo mi, ze tkwię w syndromie ofiary wyniesionym z domu, ktory byl i jest dysfunkcyjny... on wyrósł z domu zaufanie do swiata, radosc zycia, optymizm, ma od zawsze pracę - facet po 30ce i od zawsze ma pracę.. ja zeby cos zarobic tyralam za grosze a i tak dostaję jedzenie w domu, nie mam sily przebicia..................gorzej, ja od roku dopiero teraz sie podnioslam, mam wypisane na kartce slowo "walcz", bo nie ma mi kto go powiedzieć.. tylko tu mam z kim szczerze pogadać... moja matka choc jestem dorosla..niewazne, ja juz nie chce o tym pisać... w czlowieka musi ktos wierzyc, by on sam w siebie uwierzyl..sama przeszla gehennę.....pompuje mnie swoim defetyzmem co dnia, ona jest juz czlowiekiem ze zmienioną osobowoscią dzieki raz jeszcze, nie chcę juz o tym pisac, bo powoli wychodzę z tego stanu:)

ona_też.- walcz bardzo. Fredi- chyba mnie nie zrozumiałeś- ja mam \"swojego prywatnego\" męża i to dopiero od 7 miesięcy!!!!!!!!!!mimo to dzięki za otuche

ona_tez_ --> super że udaje Ci się wychodzić z tego stanu więc dodaje jeszcze jeden 🌻, a i jeśli uważasz że chciałabyś porozmawiać czy napisać to nie ma sprawy, gg widoczny a i e-milek jest pod nickiem :), tak więc jakby... gdyby... coś to jestem do dyspozycji :) Psychologii nie ukończyłem ale... :D najważniejsze to umieć słuchać drugiego człowieka :) Tzn. moim skromnym zdaniem :)

Gość ona_tez_
Fredi lublin i aniese---> kochani jestescie:) ❤️ wiecie, czego sama nie jestem w stanie przejsc? zwyczajnie brak mi faceta, nawet do randek...zeby nie zdziwaczec zaczelam ubierac się kobieco, no wczesniej niestety styl aseksualny i tryb zycia wplynal na to, ze --->:( ..ech papatki, lecę lulu, bo musze pomyc jutro okienka

O tak słuchanie ze zrozumieniem to pdstawa! ja dzisiaj miałam okropny dzień. Połowe dnia wyłam w poduszke, połowe krzyczałam na wszystkich dookoła. przez te noje zagubienie w tym nowoczesnym świecie mam coraz coraz większe konflikty z mężem. może to troszke nie na temat...ale czuje że on mnie po prostu nie rozumie.np. ja płacze on pyta się co mi jest ja odpowiadam-boli mnie dusza , boje się wszystkiego żle mi z tym. on- jak to źle? przecież wszystko masz co trzeba do szczęścia- (prawie - brak praacy).nie umiem z nim o tym rozmawiać i oddalam się od niego Ten brak pracy........(miałam bardzo nie ciekawe doświadczenia związane z pracą) Boże jak ja się boje iść do pracy. Ci ludzie... boje się że. Boje się żę nie dam sobie rady.boje się że spieprze coś już pierwszego dnia.

Gość ona_tez_
aniese---->ja juz wiem, co to znaczy praca u kogos i wiem co to znaczy, kiedy przychodzi uzerac sie o pieniadze tez to mam, ale mysle nad swoja firmą niewiele mam do stracenia

Moqqa --> 🌻 ja nie jestem autorem tego topicu :) a autorka... hmm a autorka tj. Margit chodzi w od wczoraj różowych okularach :D i dlatego tu nie ma czasu zajrzeć :D Innym też radze je czym prędzej założyć :)

Witajcie Setunia, szczesciaro-wagarowiczko---wstalam dzis o 6.30;) Rozowych okularow starczylo mi do niedzieli, potem znikly. Najlepiej to bylo, jak pisala Moqqa miec duzo ciekawych zajec, hobby, sport itd. Nie miec po prostu czasu na rozmyslanie ze nie wiem po co zyc, ze nie widze w tym sensu, ze nie mam pomyslu na zycie chociaz koncze studia. Ale jesli nie mam pomyslu na siebie i na swoja marna egzystencje to nie chce mi sie nawet z domu wychodzic. I tak w kolko. Zawsze mysle ze kiedys w mglistej przyszlosci na pewno bedze dobrze...ale kurde kiedy... Ehhhhh przepraszam ze tak smece, mam dzis dola. pozdrawiam wszystkich, nowe osoby tez.

Margrit:)🌻 jajutro musze wstac o 5:47:D moqqa dziekuje za kwiatuszka:)rewanzuje sie 🌻

Margrit --> 🌻 okropna dziewczynko ;) za tą grubą książką to były różowe jednorazówki :O ehhh poszukaj jeszcze dziś po lewej stronie na górnej półce między encyklopedią a słownikiem wyrazów frazeologicznych :D te są wielorazowego użytku :) i zdejmuj je tylko w nocy do snu a jak stłuczesz to Ci kupię różowe szkła kontaktowe :) A co do studiów to ja je niedawno skończyłem i z tej mojej dotychczasowej \"pracy\" nie jestem zadowolony trzeba coś zmienić na lepsze. Piszę \"pracy\" bo co to za pensja 500 na rękę :O dobrze że 1/2 etatu, najlepiej to wziąć i założyć jakiś biznes i zbierać kokosy :D ... oczekuję propozycji współpracy :D Pozdrawiam wiosennie i 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

Moqqa --- no to sie smutam juz...🌻[:D Fredi L.---🌻 moze pomoge----zartujesz chyba...600 zlotych za 8 godzin pracy? Kurcze, naprawde pocieszajace, nie ma co...Ja tez sie rozgladam ostatnio za jaksas praca, ale cos czarno to widze:O To moze i ja sie przylacze do spolki??Hmmm? Co wy na to?:) Pozdrawiam

Mówiły jaskólki że nie dobre są spólki :D Więc proponuję jakąś firmę tylko w jakim sektorze :D mój jest jeszcze chroniony więc odpada... Może pomogę --> może konkurencja dla firmy w Twojej miejscowości :D ? Wyższe zarobki itp... :) A potem przejęcie :D Margit --> A Ty jaka specjalizacja? Pozdrawiam :) Bym zapomniał ;) po 🌻 dla Was :)

Hmmm specjalizacja...tlumaczeniowo-filologiczna...ale pojetna jestem, wszystkiego sie naucze...:) Pozdrawiam Was🌻

dzięki za kwiatki, ja śle buziaki ale pracowite pszczólki tu mamy!!!!

margit przepraszam i obiecuje , ze to juz sie nie powtorzy:)🌻 faktycznie jest ktos o podobnym nicku i mi sie myli :o fredi wesolych swiat i tu tez dziekuje za kartke sliczna👄:) MP:) dziekuje za zyczonka🌻 ja tylko chodze po topikach i sprawdzam poczte, zbieram pelno zyczen musze pomyslec nad swoja wersja zyczen dla Was;)