Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jhygfdsa

Okruchy dnia...

Polecane posty

\"Nie bójcie się. Jezus z Nazaretu powstał\" Chrystus Zmartwychwstały przezwycięży wszelkie zwątpienie! Radosnych Świąt Wielkanocnych!

dobry wieczor:) 🖐️ widze , ze topick upada:( co sie dzieje no chbya , ze wszyscy maja tak zorganizowany czs [imprezy, znajomi, kwitnaca milosc] ze nie maja czasu tu zagladac:) wtedy bedzie wam wybaczone:D Moqqa 🌻

Gość margeuritte
wiec ja dolaczam i podnosze.

Gość margeuritte
byla z Was kotras u psychologa? Obawiam sie najbardizej nie wiem moze wstydze uznac ze cos mi jest, przyjac do wiadomosci i pokazac swiatu, trzyma mnie to ze nie moge nie isc na zajecia na uczelnie, nie moge nie wstac z lozka bo sie ojciec zapyta co mi jest, nie moge otwarcie plakac i wszystko to jest chore. I jak tu nie popasc w sumie w depresje, z jednej strony nie mozna sie poddac bo po prostu nie wypada z drugiej sama przestaje panowac nad tym co sie dzieje...

margeuritte -------->ja bym chetnie poszla do jakiegos psyhoterapeuty:) , wiem z czym mam problemy ale sama sobie pomoc nie moge jakos, :o Widze , ze masz juz ta depreche paskudna ale jeszcze nie ejst tak zle skoro wiesz , ze trzeba wstac, gorzej by bylo z Toba gdyby wszystko Ci bylo obojetne:) Moze to wiosenne przesilenie??podobno mamy taki okres kiedy moze nas dopasc raz jeszcze. A co ze znajomymi??

Gość margeuritte
ee tam zadne przesilenie, trudna sprawa znajomych jakos nie mam przyjaciolki he bylo minielo jakos nie umiem juz ufac zawiodla mnie, brakuje mi kogos strasznie komu mozna by bylo sie wygadac ale gdzie znalezc przyjaciela jak kazdy u mnie na uczleni idzie w swoija strone. Mam moja wilka milosc i przez nia ta depresja bo to nie jest normalny zwiazek zreszta poweim wprost on ma zone bardzo go kocham, ale z poowdu mojej glupoty wredyzmyu teraz musze o niego walczyc i udowadniac ze nie jestem tak wredna i ze moze czuc sie przy mnie dobrze i mamy umowe ze jak nie bede mu robic awantur wsciekac sie szantazowac i wogole odejdzie od niej doi czerwca, mial byc idealny rok ale mi nie wyszlo sa tylko te miesiace a i tak sie kloce bo czasem juz nie moge i komu ja mam powiedziec ze kocham go ze mi tak zle ze tak smutno skoro kazdy mnie potepia ze staram sie rozbic maleznastwo tylko ze ja z nim bylam przed slubem onmnie rozkochal i zostawil rozkochal mowiac ze niczego nie zmieni a potem jak sie spotkalismy po slubie i momo ze mielismy juz nie byc ze soba cos peklo, zdradzl zone juz znowu i wlecze sie to 4 lata. Sajgon w domu wredny ojciec choleryk bez wuczucia ktory jednym slowem zmiesza cie z blotem, glupia wredna egiostyczna siostra i kochana mama choc czasem tez nie , bo czzasem popelnialm blad ze jej cos mowie bo przekazuje ojcu. A moj kochany tez nie ma na tyle sily zeby sluchac o tych moich awanturach w domu... Ehh msuialam powedziec prawie wszystko zorb z tym co chcesz.

szczerze mowiac ja tez nie mam takiej przyjacolki przyjeciel to wielkie slowo mam samych znajomych:) u mnie podobnie jak u Ciebie na studiach kazdy po zajeciach \"idzie zyc swoim zyciem\", chociaz czasami gdzies wspolnie sobie idziemy:) problem tez tkwi we mnie bo ja jakos nie moge sie tak do konca otworzyc przed druga osoba, wole sluchac innych niz sama mowic o sobie Jesli chodzi o Twoj zwiazek to przykro mi , ze on ma zone:( Mam nadzzieje , ze juz niedlugo bedziecie szczesliwi:) Widocznie on nie jest przeznaczony dla tamtej kobiety tylko dla Ciebie A skoro tak , to znaczy , ze ona tez w koncu zakocho sie z wzajemnoscia

dobrze my przynajmniej jestesmy to topivk az tetni zyciem:D spac mi sie powoli odechciewa kryzys minal wiec jest nadzieja na te 5tys posotow:D

Gość margeuritte
Setunia dzikeuje Ci za te cieple slowa nawet nie wiesz jak bardzo sie ciesze ze mnie nie potepilas ze jestem w takim zwiazku tak sie boje mowic o tym komukolwiek ze w zasadzie kolezanki mysla ze jets ok a jak widza ze jestem smutna mowie ze sie poklocilam z niim, one na to ze bedzie ok a ja wiem swoje ze wroce do domu i dalej bede tesknic i to nie chodiz o klotnie :( . Może pomoge- co do lekow boje se ze sie do nich przyzwyczaje choc moze masz racje moze warto je chociaz sprobowac braz zanim bedzie gorzej.Bo chyba calkowitej rozsypki przy mojej "kochanej " rodzinie nie znioslabym zreszta izoluje sie od nich co raz bardziej wiec i tak maja mnie za dziwna.. Kurcze tyle mi sie nazbieralo zebym mogla cala noc pisac i pisac :(

Gość margeuritte
dobrej nocy wam zycze :) i 5000 wpisow :)

margeuritte spij spokojnie:)🖐️ MP jaki wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!![czuje sie zawstydzona:D] masz racje 100wp[isow to chbya do rana musialabym tu siedziec:o zrobie je jutro:D

Margit --> zamówiłem Ci lańsko na gołe 4 literki za to marudzenie ;) ode mnie masz na osłodę po cierpieniu: 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 i koniec marudzenia i moje gg masz widoczne więc jak Ci źle to pisz do mnie :) i pod ziemia wcle nie jest tak dobrze... więc się nie zapdaj :)

MP teraz to juz przesadzilas!!!!!!![bo dostaniesz klapsa jak tek bedziesz pisala;)] fredi🖐️:D

Gość margeuritte
dzis mi jakos lepiej. wiecie co czytalam topik z nim zle i bez niego tez czy jakos tak dobilam sie bo czytalam ja o sobie, klara 21 napisala o depresji tez jakbym o sobie czytala ale mam dosc. Dzieki wam Waszym cieplym slowa dzieki temu ze przez chwile poczulam sie mniej samotna usmiecham sie dzis do was :) i do siebie. I jutro chce juz inaczej zyc, Macie racje dosc marudzenia jedno jest zycie a ja nie chce miec na twarzy zmarszczek zgoszkonialej kobiety ani tej miny co ostatnio do mnie przykleila sie. Musza byc dobre strony we wszystkim i ja zaczynam ich dzis szukac :).

Margeuritte --> prawidłowo nie ma co żyć w depresji, bo ona sie tylko pogębia, więc uszka w górę i do przodu a przede wsystkim szeroki uśmiech od ucha do ucha np. taki :D

Moqqa dziekuje🌻masz racje, ze problem moze tkwic we mnie i wlasnie o to chodzi!:)

Gość margeuritte
dzieki :) zobaczymy jak bedzie z nastrojem jak wstane jutro rano :). Caluje Was wszystkich dobrej nocy :*

margeuritte :) obys tylko nie wstala lewa noga!!zjedz pyszne e leciutkie sniadanko!!!!!stan przed lustrem i powiedz sobie \"jestem super, cool, zajefajna etc, i jeszcze sobie powiedz \"Ja wam pokaze\"!!!!![a\'propos nie nawiazuje tu do filmu bo go nie ogladalam:D], spij dobrze🖐️

Moqqa 🌻 Mp🌻 margit🌻 co to za strajk?????/!!!!!!!!!!! Fredi🖐️ wracac mi tu!!!!!!! :D

Gość Net
znalazłam cos dla siebie......czy jeszcze ktos wsród was czuje sie cholernie i beznadziejnie sam w mniejszym miescie? Napiszcie. prosze....