Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karoolka8221

Okres po zakończeniu brania pigułek

Polecane posty

Gość Karoolka8221

Cześć Dziewczynki. Mam problem.Brałam pigułki 1,5roku no i teraz przestałam bo myśle o dzidziusiu. Tyle tylko że już od dwóch miechów nie mam okresu a w ciąży na pewno nie jestem bo robiłam testy-płytkowy i z krwi. Lekarz zapisał mi luteinę.Czy któras z was miała coś takiego.Czy wszystko wróci do normy po Luteinie.Ile muszę czekać?Jejku a jak stałam sie bezplodna? Pomóżcie!!!Ja chciałabym mieć trójkę dzieci:))))

Gość baci
nie martw sie twoj organizm zeby wydalic calkowicie te hormony z twojego organizmu potrzebuje okolo 3 miesiecy nawet na ulotce z tabletek pisze ze jesli planujesz dzidzie to tabletki nalezy odstawic 3 miesiace przed.luteina wywola u ciebie ten okres szybciej pobudzi organizm zeby zaczal normalnie pracowac:) glowa do gory poczekaj jeszcze troszke zeby dzidzia byla zdrowa:)

spokojnie, ja brłam tebsy 5 lat, odstawilam 3 mce temu! czekalam na okres tez okolo 2 mcy, przeszedł! trwal dluzej byl obfity, teraz mam nieregulernie na maxa, nic nie mozna obliczyc i przewidziec! ale nic nie biore :)