Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pssssssssssssspsssssssss

jak pomoc porzuconemu mezczyznie?

Polecane posty

Gość pssssssssssssspsssssssss

moj kumpel wariuje, laska z ktora byl kilka lat odeszla z innym, ja nie wiem jak mu pomoc, on chce sie ponizac przed nia, ja mu zabraniam, ale nie wiem czy mam prawo do tego, do czego mam prawo a do czego nie, chociaz jestesmy blisko. Napiszcie jak mozna kogos uratowac, boje sie zeby nie zrobil sobie krzywdy

Masz prawo, jeśli faktycznie zrobiła go \"w trąbę\"! On teraz nie myśli logicznie i będzie z siebie robił idiotę! ....jeszcze będzie Ci za to dziękował!

Gość ailekumpelmlat
? po 20ce czy pozniej?

Gość prześpij się z nim

Nic mu nie zabraniaj, niech spróbuje, nawet jak się ośmieszy przed nią to świat się od tego nie zawali, a tak będzie całe życie żałował, że nie wykorzystał wszystkich możliwości...

Gość pssssssssspsssssssssssssss
on ma 26 lat wygarnelam mu wszystko, on mi podziekowal, powiedzial ze mam oczywiscie racje ale i tak robi to samo. Ale on sobie nie radzi, proponuje jej malzenstwo itd. Jakas paranoja. A laska jest chetna do malzenstwa z kimkolwiek, wiec na to pojdzie. masakra

To nie twoje zycie i nie twoja sprawa. to co dla ciebie jest super rozwiązaniem dla niego może byc złe. Musisz zrozumiec, że to jego zycie nie twoje ... nie wtrącaj się ... to jedyna moja rada :-D

To nie twoje zycie i nie twoja sprawa. to co dla ciebie jest super rozwiązaniem dla niego może byc złe. Musisz zrozumiec, że to jego zycie nie twoje ... nie wtrącaj się ... to jedyna moja rada :-D