Gość młoda cycasta Napisano Listopad 24, 2011 brzydka ona *wągry... ma każdy ja mam wągry i piegi i żyję... -dobry piling gruboziarnisty lub łyżeczka żelatyny łyżeczka byle jakiego mleka i jakiś pojemniczka który można wsadzić do mikrofalówko, wymieszać żelatynę z mlekiem wsadzić na 10s do mikrofalowi wyjmujesz czekasz chwilę aż ostygnie i nakładasz na ogrzaną trwóż(gorącą wodą przemywasz twarz lub jakimś ciepłym ręczniczkiem ogrzewasz żeby naczynka się pootwierały) tam gdzie wągry(nie na całą) no i jak już wyschnie ale nie za bardzo to zdejmujesz jak maseczkę... nie zmywasz tylko schodzi jak skóra ;p następnie przemyć zimną wodą i gitara jak to nie pomaga to kosmetyczka lub fluid ale powinno pomóc... *krzywe zęby... ja też mam jak i 50% innych kobiet -do tego mam żółta kość zębową więc czyszczę jak głupia a i tak są żółte... ale zawsze możesz założyć sobie aparat na zęby żaden problem *wypryski... też mam jak i każdy inny... -smaruj spirytusem punktowo, myj twarz zwykłym mydłem, nie smaruj grubo tłustym kremem... -lub dobry korektor pokrywający *zniszczone włosy...ha! kto nie ma ??!! -maseczka, maseczka i jeszcze raz maseczka... -jeśli malujesz to nie kupuj farb za 10 zł tylko lepszą... *rzęsy... -zalotka i tusz *nierówne brwi... -wystarczy kupić pęsetę (czy jakoś tak) i skubać boli bo boli ale brwi są równe... *nos... to powiem szczerzę że nikomu jego własny nos się nie podoba... *niska ?... ja mam 156cm wzrostu i żyję (podobno to właśnie niskie bardziej pociągają facetów) ;p * inteligencja... też mądra nie jestem i co z tego mam sporo znajomych. dziewczyno trochę chęci o zadbanie o siebie i będzie dobrze chyba że jesteś sierotą to wtedy luuuuuz na 90% tego co napisałam to znajdziesz odp na youtube lub w innych tematach tego forum... jest wiele programów tv na te tematy... a ty tylko sobie problemy robisz.... ja się sobie też nie podobam a chłopaka mam i sporo znajomych tylko popracuj nad gadaniem i obyciem się wśród ludzi (nie musisz rozmawiać o polityce lub innych tematach o których nic nie wiesz) wystarczy do koleżanek zagadać o makijaż lub modę same zaczną gadać... nie wstydź się pamiętaj że nikt nie jest doskonały... bądź sobą mów to co myślisz... ok jak coś to pisz chętnie pomogę tylko wystarczy trochę chęci... jeeeeeej ale się rozmisalam pozdrawiam aaaa, he moje dziewczęta od PIERSI *mimimimi cieszę się że tez już jesteś w trakcie :) a gdzie w wawie na czerniakowskiej ? skąd w ogóle jesteś ? :) pozdrawiam wszystkie i dziękuje za wsparcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mimimimi Napisano Listopad 24, 2011 Młoda Tak, na Czerniakowskiej, a mieszkam pod Wawą :) blisko... Czekam na wizytę... ale mam obawy czy mój stan zdrowia pozwoli mi na taki zabieg.... zobaczymy. Myslę pozytywnie. Zaczęłam sie troche odchudzać, bo wiem, że jesli ktos ma plany na taką operację to lepiej schudnąć przed... Schudłam na razie ledwie 3 kg a moje piersi wyglądają masakrycznie... są jak uszy spaniela ;) No, ale cóż... ten typ tak ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AliAli Napisano Listopad 24, 2011 Cześć Dziewczyny! Wybrałam się dziś zakupić ładny, dobrze dobrany do moich ogromnych piersi stanik i jakoś tak rozmawiając z panią ekspedientką powiedziałam, że to być może ostatni w takim rozmiarze bo planuję operacje. Na co Pani rzekła: KLIENTKI MÓWIĄ ŻE PIERSI PO OPERACJI MOGĄ ODROSNĄĆ. Brzmi jak kompletna, abstrakcyjna bzdura, ale muszę się tym z wami podzielić, bo nieco się zestresowałam. W poniedziałek mam konsultację w Łodzi i planuję jak najszybszą możliwą operację... Nie chce żyć z takim ciężarem ani miesiąca dłużej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 40-stka Napisano Listopad 24, 2011 @Młoda cycasta mam prośbę, czy mogłabyś odezwać się do mnie na maila jeszcze przed szpitalem ola0709@wp.pl ; z góry dzięki A co do tego odrastania, no cóż faktycznie brzmi kosmicznie, ale np. jak się mocno przytyje to chyba biust wtedy tez się powiększa, bo to tkanka tłuszczowa narasta, może to o takie coś chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość VITAMINA1 Napisano Listopad 24, 2011 DZIEWCZYNY moja kolezanka zrobila sobie operacje na piersi jak miala 35 lat -teraz ma 51 przytyla bardzo przez te lata ale piersi nie-no moze minimalnie - wiadomo wszystko tyje-ale piersi ma nadal piekne!(widzialam) czyli ta pani w sklepie z biustonoszami nie ma racji.Troszke moga sie powiekrzyc,zreszta kazda jest z nas inna wiec moze byc roznie ale trzeba dbac o siebie zeby az tak potem nie utyc-z biegiem lat cala figura sie zmienia (niestety:() @molda cycasta ale nam tu dalas wyklad...ale dobrze,dobrze... kazda z nas cos w sobie nie lubi-sa dni ze nic u siebie nie lubie i mysle ze jestem niska,brzydka etc a sa dni ze stoje przed lustrem i mysle "Boze jednemu dales wszystko"!!haha pozdrawiam Was Wszystkie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość młoda cycasta Napisano Listopad 25, 2011 a ile błędów... szybko piszę i jestem dyslektyczką więc wybaczcie... no cóż taka prawda... twarz + kosmetyki, trochę chęci = zmiana, akceptacja tylko dziwne jest to że mam podobne podejście do "ona brzydka" heh ale trzeba się dowartościowywać... i właśnie dlatego będę miała zabieg ;p a zapomniałam dodać że jeśli zaakceptujesz siebie sama choć trochę to i inni Cię zaakceptują, wystarczy wyjść do ludzi, a prawdziwy przyjaciel nie patrzy na wygląd... po za tym do każdego wyglądu można się przyzwyczaić ... ja się też sama sobie nie podobam, myślę że jestem obleśna a wszyscy znajomi widzieli mnie bez tapety i ułożonych włosów i się nie odwrócili tylko nadal są ze mną... sam Krzyś, wręcz się kłóciliśmy o to żebym się nie malowała podobają mu się piegi, krzywe zęby i małe oczy więc jeśli chodzi o chłopaka i przyjaciół to właśnie osobowość a nie wygląd... no może w małym stopniu wygląd też ale to tylko wtedy jak Ty się w nim czujesz choć wiadomo że lepiej. wiadomo że na wypady, do szkoły się maluję... ale to i tak nie zmienia mojej osobowości więc co tu dużo pisać ODWAGI I BYŚ TYLKO SOBĄ, MÓW TO CO MYŚLISZ !! czasem też trzeba się ośmieszyć żeby zostać zauważona więc nie wstydź się tego ok. koniec bo ja jak się rozpiszę to piszę i piszę i nie mogę przestać tak jak teraz... zawsze dużo do powiedzenia nie na ten temat co trzeba... KONIEC... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AliAli Napisano Listopad 28, 2011 Dziewczyny, możecie wyrazić swoje opinie i wymienić doświadczenia na temat dr Rykały i Bratosia? Wiem, że już wielokrotnie byli tutaj chwaleni, ale muszę podjąc ostateczną decyzję co do zabiegu i potrzebuje jakiegoś kopa chyba. Bardzo chcę, ale boje się! Na konsultacji dr wydawał się taki pewny i powiedział, że po miesiącu to będę mogła już ze spadochronem skakac, a ja chyba oczekiwałam, że mnie nastraszy i powie, jakie to ciężkie i okropne, ale jednak warto... Nachodzą mnie jakieś dziwne myśli... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Senza29 Napisano Listopad 29, 2011 AliAli Ja jestem po operacji u Rykały i Bratosia z Łodzi, tak jak wiele innych dziewczyn z forum. Mnie oprócz doskonałych opinii przekonały u nich na stronie w "operacjach nietypowych"z tego co pamiętam zdjęcia GIGANTYCZNEJ REDUKCJI piersi jednej z pacjentek. Dla mnie zrobienie czegoś takiego to mistrzostwo świata. Moja przyjaciółka niedawno dla odmiany powiększała sobie piersi u Rykały i wierz mi, że to co ja przeżyłam po operacji to pryszcz w porównaniu z nią. Przez tydzień była nie do życia, a ja się czułam bardzo dobrze dwa dni po. Dlaczego lekarz miał Cię straszyć ??? Nie ma czym. Serio ;-)) gdybym wiedziała, że nie taki diabeł straszny to wcześniej zdecydowałbym się na operację i dłużej cieszyła boskim biustem. Ale lepiej późno niż wcale. Pozdrawiam Was wszystkie kochane, miłego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do Senza: Napisano Listopad 29, 2011 Ile kosztowal zabieg pomniejszenia? Bo planuje na luty-marzec, by zdazyc przed upalami. :)I ILE DNI PRZEBYWALAS W SZPITALU? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Senza29 Napisano Listopad 29, 2011 Płaciłam za zabieg, konsultacje przed, pobyt w klinice i opiekę po w sumie 12.700 pln. Następnego dnia rano po zabiegu wyszłam do domu. Na noc była ze mną pielęgniarka anestezjologiczna, przemiła Pani, której jestem nie mniej wdzięczna niż lekarzom, bo troszkę jej marudziłam :-) a od telefonem był lekarz gdyby cokolwiek się działo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vitamina1 Napisano Listopad 30, 2011 Ja tez gdybym wiedziala,ze nie taki diabel straszny...to tez bym sie zdecydowala duuuuuzo wczesniej i duzo wczesniej zostawila te wstretne wielkie balony tam gdzie je w marcu zostawilam i cieszyla cudownymi cycuszkami a tak to lata przelecialy i nie wiadomo jak dlugo bede sie tym cudem jeszcze cieszyc. Moja doktorowa to praktycznie wcale ze mna nie rozmawiala-wszystko wyczytalam w necie,obejzalam na u tube cala operacje zmniejszania piersi -bylam tak obcykana,ze sama chyba bym mogla taka operacje przeprowadzic-haha Mysle,ze tacy fachowcy to nie rozumieja ze my portkami trzesiemy ,bo oni takich cyckow to zrobili tysiace i dla nich to chleb powszedni i nawet sa zdziwieni czego sie wlasciwie boimy? a przeciez to powazna operacja ale efekt SUPER!! buziaki dla was dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ares212 Napisano Listopad 30, 2011 Zgadzam się z Vitamina 1, że nie taki diabeł straszny.... Też żałuję, że tak późno się zdecydowałam na redukcję :( A jutro moje brzoskwinki skończą 3 m-ce!!!! Lekarza zadaniem nie jest straszyć pacjentek, ale dokładnie wyjaśnić na czym polega zabieg, jakie niesie komplikacje. Kiedy mój lekarz dodał "ze zgonem włącznie" - nogi się pode mną ugieły. Jednak z perspektywy czasu wiem, że takie inf. leza w jego gestii. Chciał, żebym była świadoma nie tylko korzyści, ale również ryzyka, co nie świadczy o straszeniu, a raczej o uśwaiadomieniu strony zainteresowanej. AliAli mnie też nachodziły przygłupawe myśli ;), ale tak chyba ma większość z nas przed zabiegiem. Jeżeli jesteś zdecydowana, to nie zwlekaj, bo naprawdę kochana szkoda czasu. Jednak decyzja musi wyjść od ciebie, a nie pod naciskiem osób trzecich. W razie jakichkolwiek wątpliwości masz prawo pytać lekarza operatora przed zabiegiem o nawet (twoim zdaniem) najglupsze pytania. Ale uwierz mi, że nawet najdziwniejsze pytania muszą uzyskać odp. A teraz pomyśl- wolisz pewnego dra, dla którego zabieg to bułka z masłem, czy też wolałabyć swoje piersi oddać w ręce niezdecydowanego, wahającego się dra, który nie wie, jak tą przysłowiową "bułkę" masłem posmarować????. Wiem, że teraz się boisz, ale uwierz, że jak będziesz kiedyś PO i zaczniesz wertować swoje wypowiedzi na tym forum to z pewnością się nieraz uśmiechniesz i stwierdzisz- jaka byłam niemądra, że dałam się strachowi sparaliżować- też tak miałam, a teraz uważam, że swiat nabrał kolorów :) Buziaki dla wszystkich :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość No, nie tyle diabel straszny, Napisano Listopad 30, 2011 co drogi... Przewertowalam przedwczoraj i wczoraj rozowe forum i nie mam watpliwosci: za zmniejszenie moich piersi zaplace...4200 zlotych. W Czechach, w Trzyncu - u dra Furmanka. W tym dwa dni pobytu i pelne wyzywienie + opieka, jak pisza tamtejsze Forumowiczki :) Pozostaje mi jeszcze poczekac na odp. mailowa od Niego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vitamina1 Napisano Listopad 30, 2011 ARES212 SENZA29 FAJNIE ZE TU JESZCZE JESTESCIE!!!!! strach to normalne ale wydatek to zeczywiscie taki sam wielki jak te cyce! nie kazdy sobie moze pozwolic. wszystkim przed zycze powodzenia papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Senza29 Napisano Grudzień 1, 2011 Vitaminko, fakt wydatek może trzepnąć niektórych po kieszeni, ale ja wychodzę z założenia, że na zdrowiu nie można oszczędzać, a umówmy się za parę groszy, u jakiegoś wirtualnego lekarza, bóg wie gdzie to nie chciałabym się leczyć. Zbyt dużo słyszy się o tragicznych skutkach nieudanych operacji. Gdyby (odpukać) coś się zdarzyło to później szukaj wiatru w polu... sorrryy nie dla mnie. Ja chciałam mieć doskonałą opiekę, lekarzy i pielęgniarki zawsze kiedy potrzebuję i przede wszystkim wspaniały efekt. W Polsce mamy doskonałych specjalistów na co jesteśmy licznymi przykładami. Szczęśliwymi dodam ;-) Buziaki kochane. Fajnie, że się tak trzymamy ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marciaxxx Napisano Grudzień 1, 2011 Doktorowie w Polsce, jak np. Bratos i Rykala, Kratochwil i inni nie maja innego wyjscia, jak desperacko reklamowac sie na takich wlasnie forach, gdzie pisza anonimowe i bezimienne osoby. Bo na forum "Beauty w Polsce", gdzie musisz sie zarejestrowac i jestes pod kontrola, czy przypadkiem nie promujesz danego lekarza, nie ma tego typu reklamowek, ze to niby przeszlas u niego zabieg suuuuuper udany... Ciekawe... A swoja droga, jak napisal ktos kilka postow wstecz: zabiegi u lekarzy w Czechach (Furmanek, Brzuchanski, Kufa) sa nie tylko duuuuuuzo tansze, ale i duuuuuzo efektowniejsze. Rezultat plastyki brzucha, jaki sie uzyskuje w Czechach i za tak korzystna cene, jest NIEMOZLIWOSCIA osiagnac u nas. Podobnie sprawa sie ma z powiekszaniem i zmniejszaniem piersi. Dowodem na to sa liczne i zadowolone pacjentki, ktore nie chwala doktorow swoja czcza pisanina tutaj, a przedstawiaja konkretna dokumentacje zdjeciowa, ba, wracaja do tego samego lekarza w celu dokonania innych poprawek. Ponadto operuje sie w warunkach szpitalnych, i w razie jakichs komlikacji w trakcie, jest na miejscu odzial intensywnej terapii, co nie lada podwyzsza jeszce bardziej poziom uslugi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 40-stka Napisano Grudzień 1, 2011 To, że w takich Czechach może być taniej - to mogę zrozumieć; kwestia zestawienia kosztów, chociaż ta róznica jest kolosalna, ani nie wierzę w to, że tamci lekarze operują po kosztach, ani w to, że nasi polscy zarabiaja na tym 7 tys (chociaz może...). Ale zupełnie nie rozumiem dlaczego maja być takie róznice w efektach? Przecież technika operowania musi być zbliżona, zapewne jest ich kilka, ale na pewno nie róznią się od siebie diametrlanie. Skąd zatem te róznice w wykonaniu dzieła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ares212 Napisano Grudzień 1, 2011 @Marciaxxx, no to sobie poleciałaś. Nie uważam, że na Naszym forum desperacko reklamujemy lekarzy. Wypowiadamy się na ich temat, by pomóc innym niezdecydowanym dziewczynom. Zresztą, co ci napiszę, to i tak będzie na nie. Powiem krótko: też jestem zalogowana na Beauty, też dałam opinię pozytywną swojemu doktorkowi. Fakt jest taki,że tam i tu też dziewczyny POLECAJĄ a nie reklamują dobrych lekarzy, u których miały zabiegi. Nie wiem, dlaczego w Tobie tyle złości???? Na tym forum wymieniamy się zdjęciami PO mailowo, tam dajemy do galerii otwartej lub zamkniętej i tyle. Acha, jeszcze jedno . Wiesz dlaczego jestem na tym forum, a rzadziej na Beauty?- bo tutaj jest nas wiecej(zmniejszenie), a na różowym forum dominuje powiększenie( w dziale PIERSI) Mimo wszystko Cię pozdrawiam cieplutko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jarcys Napisano Grudzień 1, 2011 @ Marciaxxx tez cie pozdrawiam...ale jakos tak sama brzmisz, jakbys reklamowala Czeskich lekarzy... Jak poprosisz, to np 123Marteczka123 wysle ci swoje zdjecia. Ja sie na zadne Beuaty nie zapisywalam i jakos nie chce zeby byle kto mogl ogladac moje obecne melony i porownywac je z rezultatami. Jak juz bede miala operacje za soba (jeszcze tylko 2 tyg i po krzyku) to chetnie sie podziele doswiadczeniem z dziewczynami na tym forum. A zdjeciami to obdarze tych, co o nie poprosza i bede uwazala, ze rzeczywiscie jest to rzetelna prosba. Dzieki temu forum sama wreszcie wzielam sie w garsc i wkrotce sie uszczesliwie. Uzyskalam tu potrzebne informacje, a co bedzie sie zobaczy...kazdy przechodzi takie rzeczy inaczej, kazdy inaczej postrzega rezultaty. Skad w tobie tyle zlosci do nas...ja sie tam ciesze, ze laski poswiecaja swoj prywatny czas i nawzajem sie wspieraja...i znowu...my mamy konkretny, uciazliwy problem...a nie widzimisie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vitamina1 Napisano Grudzień 1, 2011 zgadzam sie z JARCYS,ARES212 i 40-STKA(fajnie ze jestescie) @Marciaxxx-bla,bla,bla...na kazdym forum znajdzie sie raklama(mysle ze ty nia tez jestes) ale na tym forum nie wiem dlaczego ale ja sie czuje jak u swoich. Nie reklamuje swojej lekarki no bo za daleko (Kanada) pisze od serca jak wiekszosc tutaj forumowiczek i mysle ze wiele tu dziewczat z naszych rad skorzystalo-Dzien po mojej operacji to forum odkrylam(o wiele za pozno) i tak jestem tu do dzis ale jak psychicznie pomogly mi tu dziewczyny to tylko ja wiem!!! dlatego tez dla nowych przed tu jestem a i te po czasami tu zajza i jest DOBRZE I FAJNIE TAK jak pisalam duuuuzo wczesniej w marcu bedzie rok jak jestem po i teraz te moje cycuszki to moja radosc -no bo jak nie skoro co kolwiek zaloze to slicznie na mnie lezy,waze mniej i plecy nie bola. czuje sie kobieco(a mlodziutka koza niestety nie jestem:(:(:( ) i czesciej sie usmiecham-CZYZ TO NIE PIEKNE? BUZIAKI DLA WAS DZIEWCZYNKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość młoda cycasta Napisano Grudzień 1, 2011 dziewczynki, powiedzcie mi jeszcze jedno... jak jest z ciążą po zabiegu ? kiedy mogła bym zajść w ciążę i jak z karmieniem ? jak piersi wyglądają już po jakimś czasie karmienia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość młoda cycasta Napisano Grudzień 2, 2011 dla tych co jeszcze nie wiedzą jak to się dzieje... filmik :) fajna sprawa http://www.plastyczneoperacje.pl/Artykul/Biust/Redukcja_piersi_/35 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vitamina1 Napisano Grudzień 3, 2011 @borys29 Jak pani Joanna lubi nosic takie kilogramy to niech nosi je z honorem!! i bedzie z tego dumna ja z tego honoru i z tej dumy zrezygnowalam i czuje sie lekka jak piorko(no troszke przesadzilam...) skoro ktos jest zadowolony ze nosi 12 kg z przodu to niech dla rownowagi jeszcze zalozy sobie 12-sto kg worek ziemniakow z tylu na plecy zeby bylo po rowno. Nie wiem z kad sie urwales-urwalas borys29?? ale tu na to forum wchodza dziewczyny co maja dosc dzwigania tych kilogramow,bolacych plecow i wiszacych balonow do pepka no bo chyba nie wierzysz ze tyle kilogramow skora jest wstanie uniesc na sztorc i cycki stoja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 40-stka Napisano Grudzień 3, 2011 O fajnie , dzięki za link, szukałam ale jakoś z mizernym skutkiem, zaraz zobaczę. No jak widzę wpis z 5 rano - to to musi być Vitamina z innej strefy czasowej :) Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość VITAMINA1 Napisano Grudzień 3, 2011 @40-STKA JAK WY SMACZNIE SPICIE TO JA TU BUSZUJE tylko jak obejzysz ta operacje to sie nie zalam- ja mialam po obejzeniu cykora ale juz mialam termin i bylam tak zdecydowana ze bylam pewna ze sie uda-no i mam teraz 2 cudenka. spijcie smacznie-pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 40-stka Napisano Grudzień 3, 2011 Już widziałam. Ja jestem taki dziwoląg, że lubię patrzec na takie rzeczy. I grzebać w jakichś ranach swoich albo czyichś też lubię. Najchętniej to bym na żywo chciała obejrzeć jakąs operację, ale ja zupełnie nie ta branża więc bez szans. Muszę wszystko wiedzieć zanim sama czemuś się poddam: porody, wyrywanie zębów...zmniejszanie piersi też. Takie ciekawskie ze mnie babsko. :) Pozdrówka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość borys29 Napisano Grudzień 3, 2011 vitamina1 moja byla kobieta ma piersi wielkie,waza ok 10 kg,nosi je z dumą,wie ze podobaja sie facetom,najwiekszy problem ma z kupnem wielkich stanikow,mozna takie kupic tylko w wiekszych miastach,a ona mieszka w mniejszym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 40-stka Napisano Grudzień 3, 2011 To pogratulować, trzymamy kciuki, żeby za kilka lat nie miała problemów z oddychaniem, bólami kręgosłupa, szyi i ramion i kłopotów żołądkowych spowodowanych uciskiem. To tylko niektóre z możliwych dolegliwości i oby żadne nie spotkałay Twojej dziewczyny, a jak juz spotkają to z jej i Twojej dumy nic nie zostanie, czego oczywiście nie życzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość VITAMINA1 Napisano Grudzień 4, 2011 @BORYS29 ZGADZAM SIE Z 40-STKA Jak kiedys spotkasz sie ze swoja byla dziewczyna to doradz jej zeby kupowala" staniki" w sklepie z namiotami albo tam gdzie sprzedaja spadochrony bo ja swego czasu tylko tam moglam cos podobnego dla siebie znalezc-naszczescie to juz nie moj problem ale wglebienia na ramionach to do dzis mi zostaly. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jarcys Napisano Grudzień 4, 2011 No wlasnie zobaczylam filmik....termin mam za 10 dni...staniki po karmieniu w ktore ledwie sie mieszcza moje balony sie doslownie zozpadaja, ale nie kupie nowego stanika, a co! Nie w tych HAHA (HH) rozmiarze...wiec filmik mnie nie odstraszyl- wrecz przeciwnie...jak zobaczylam te dwie male kulki po...ja tez juz chce! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach