Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie

Wszystko mnie boli

Polecane posty

Gość boje sie

Od zawsze miałam problemy z okresem tzn często miałam opóźnienia nawet po 2 tygodnie ale lekarz powiedział , ze taka moją natura. Zawsze strasznie bolą mnie jajniki, tak mocno ze nie mogę wytrzymać, mam zawroty głowy, jest mi słabo , mam dreszcze, robi mi się ciemno przed oczami. Teraz od juz chyba 5 dni mam takie same objawy ale okresu nie mam. Spóźnia się 2 dni....wpadłam w panikę czy nie jestem w ciąży ale to chyba moja histeria.....nie współżyłam jeszcze a jedynie ograniczaliśmy się z moim chłopaiem do pieszczot, zawsze bardzo uważaliśmy.....czy to możliwe ze jestem w ciąży???? ja chyba naprawde niepotrzebnie panikuje:( ps. mam 22 lata

Gość baci
masz racje niepotrzebnie panikujesz:) nie martw sie bo panuje jakies "fatum" na tym forum to juz chyba 20 dziewczynom spoznia sie okres w tym mi:( pozdrrowionka glowa do gory:)

Gość boje sie
Dziękuje za słowa wsparcia:) tez tak sobie teraz myśle,że panikuje poprostu:) a ten stres i paniak dodatkowo wpływa na to ze nie mam okresu, poczekam spokojnie jeszcze kilka dni. Ostatnio czytałam , że to normalne, że okres sie tak moze spóźniać, zwłaszcza, ze ja mam z tym problemy i miałam od zawsze......