Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A ja sie ciesze

A ja sie ciesze, ze nie jestem w CIĄŻY

Polecane posty

Gość A ja sie ciesze

A ja sie ciesze, ze jeszcze nie jestem w ciazy! podejrzewalam ja, ale na szczescie to byl falszywy alarm. Idzie wiosna, coraz lzejsze ciuszki, wypady za miasto, wyjazdy, biwaki... Zyc nie umierac!!!!!!! po co mi z wielka pilka latac? wszystkie starajace sie- cieszcie sie z tej wolnosci, ktora jeszcze jest wam dana...

Gość a ja sie cieszę ze jestem
chwała Bogu !!! :) Mam małą piłęczkę, bedzie wieksza, ale co tam... Phi.... Mam kochajacego ęża, wspaniałą starsza córę.. Ach!!!! Dodam , że piłeczka to chłopczyk- MOj SYN!!!!!!! Jestem szczęśliwa!!!! :) :)

Gość gratulacje ooooo
Gratulacje dla piłeczki

Gość no fajnie
to może idź się cieszyć swoją wolnością gdzie indziej ;)

Gość gratulacje ooooo
a dlaczego taki totalny brak tolerancji? A jezeli twoje dziecko bedzie wygladalo nie tak jak sobie zazyczysz to powiesz mu to samo???

Gość agula32
gratuluyję ci piłeczki i tego że będziesz miała parkę.A tak przy okazji to planowałaś chłopca czy tak jakoś wam wyszło?

Gość no i ja też
ja tez sie ciesze, bo lato przede mna ale kiedys chcialabym miec dziecko i boje sie

Gość a ja sie cieszę ze jestem
nie planowalismy... jakoś tak samo... wyszło:) Miedzy starszą córą a "piłeczką" miałam dwa poronienia (ciąże planowane i b. chciane), więc teraz chyba zgrzeszyłabym gdybym miała jeszcze pretensje do Bozi o płeć ;) Acha!! nadal jestem szczęsliwa,choćidzie lato i mam celu...eee... skórkę pomarańczowa i zaczynają mi puchnąć nózie :) :) Jestem szczęśliwa i pragnę zarazić wszystkich moim szczęściem :)