Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 gospodynia

kuchnia do zabudowy czy bez zabudowy?

Polecane posty

Go艣膰 gospodynia

jaka macie kuchnie zabudowana czy nie? bo ja nie wiem jaka mam kupic :( mam miec meble na wymiar ale boje sie zabudowac kuchenke, a jaka wy macie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 adza
ja osobi艣ci ekilka mi臋si臋cy temu te偶 mia艂am ten dylemat. Zdecydowa艂am si臋 w ko艅cu na kuchnie zabudowan膮 i nie odda艂abym jej za zadn膮 inn膮 ;) Jest 艣liczniutka. Zabudowana p艂yta gazowa bardzo fajne wygl膮da. Troch臋 mnie ta kuchnia kosztowa艂a, ale warto by艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 altii
Zbudowa! Je艣li teraz masz niezabudowan膮, to docenisz zabudow臋 ! Ja mam j膮 ju偶 6 lat i jest super! czego tu si臋 ba膰?????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 altii7
Zbudowa! Je艣li teraz masz niezabudowan膮, to docenisz zabudow臋 ! Ja mam j膮 ju偶 6 lat i jest super! czego tu si臋 ba膰?????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koniecznie zabudowa
ja moa kuchnie od 2 lat kompletniue zabudowana i nie zrobi艂a bym zarnej innej poprostu super a w艂a艣nie szczeg贸lnie fajnie mie膰 kuchenke pod zabudowe bo ja zrobi艂am soebie tak ze nie instalowa艂m p艂yty a zaraz pod nia piekarnika ale piekarnik mam w innej cz臋艣膰 kuchni przy mikrofal贸wce i naprawde to orginalnie wygl膮da polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gospodynia
dzieki za wypowiedzi przynajmniej jeden dylemat z g艂owy;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gospodynia
adza a jakiej firmy masz ta kuchenke?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gospodynia
Chcia艂abym kupi膰 kuchenk臋 elektryczn膮. Nie wiem jednak jakiej firmy :(. Zastanawiam si臋 nad Fagor lub Gorenje. Co o tym my艣licie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gospodynia
od艣wie偶am;)

Udost臋pnij ten post

A ja mam ca艂y sprz臋t w kuchni z Gorenje, jestem bardzo zadowolona, oczywi艣cie kuchenka zabudowana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gospodynia
jacklyn a jak膮 masz kuchenke wiem ze Gorenje ale jaki model;) ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hejjjjjjjjjjjaaaaa
;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gospodynia
widze ze nikt tu nie zagl膮da :( nik nie ma kuchni zabudowanej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam kuchnie zabudowan膮
projektu w艂asnego :) i jestem bardzo, bardzo zadowolona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam kuchnie zabudowan膮
mam osobno piekarnik- na jaki艣 90 cm. si臋 on zaczyna- jestem straszn膮 sklerotyczk膮/leniem i pomy艣la艂am sobie jaki艣 czas temu 偶e je艣li mam kuchnie 艂膮czon膮 z du偶ym pokojem to moge zrobi膰 sobie piekarnik w艂a艣nie na jakiej艣 tam wysoko艣膰 bo: 1- czuje si臋 pewniej jak jaki艣 potworek siostry biega mi po mieszkaniu 2- zawsze wiem na jakim etepie jest ciasto czy te偶 piecze艅. p艂yte gazow膮 te偶 mam wp贸szczan膮 w blat z pokr臋d艂ami obok - w ten spos贸b nie musze tych ma艂ych p臋deak贸w pilnowa膰. A powiem skromnie - wygl膮da to subcio i jest dla mnie wygodniejsze psychicznie i fizycznie. Polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gospodynia
Chcia艂abym kupi膰 p艂yte ceramiczn膮 i piekarnik, zastanawiam sie nad Gorenje, ale nigdy nie mialem sprzetu tej firmy i nie wiem czy spoko dziala i sie nie psuje, dokladniej to myslalem o zakupie piekarnika U3470E, mo偶e kto艣 jest u偶ytkownikiem tego piekanika? i moze mi powiedzie膰 czy wybor jest oki czy jednak poszukac cos innego. I zastanawiam si臋 nad p艂yta ceramiczn膮 Gorenje EC 620 C Z g贸ry Dzieki

Udost臋pnij ten post

Ja mam od roku p艂yt臋 ECT650CP i kuchenk臋 B9000E jestem z nich bardzo zadowolona. M贸j model r贸偶ni si臋 od tego, kt贸ry Ty wybra艂a艣 tylko tym, 偶e jest chyba o 10 cm szersza i ma sensory do sterowania, Twoja za艣 pokr臋t艂a. Nie wiem jak z utrzymaniem czysto艣ci ko艂o pokr臋te艂, z sensorami napewno nie ma problem贸w. Szwagier kupi艂 nie dawno taki sam typ i p艂yty i kuchenki jak m贸j. Wyb贸r nale偶y do Ciebie. Mam r贸wnie偶 lod贸wk臋 i zmywark臋 Gorenje z nich te偶 jestem zadowolona. Pozdrawiam i 偶ycz臋 udanych zakup贸w. 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gospodynia
Mam jeszcze jedno pytanie dotycz膮ce sprz臋tu AGD Gorenje.Chodzi mi o koszty serwisu.Czy cz臋艣ci s膮 drogie w por贸wnaniu z innymi firmami?

Udost臋pnij ten post

Ja Ci nie powiem, bo jeszcze nie korzysta艂am z serwisu, ale mo偶e w serwisie sie dowiesz albo w sklepie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gospodynia
dzieki jacklyn za wypowiedzi , bardzo mi pomog艂as;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 r贸偶a1999
www.forestopole.pl meble + hurtownia blat贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piknnnn
ja sw贸j sprzet AGD zabudowa艂am wsp贸lnie z http://www.wior.pl/pl/sprzt-agd-do-zabudowy.html g艂贸wnie dlatego, ze zdecydowanie lepiej mi to wygl膮da w mieszkaniu, sama te偶 wol臋 raczej zabudowane wszystko - trzeba sie naszukac zeby kupic 艂adny sprzet agd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kuchania bez zabudowy ale z fajnymi meblami, kt贸re pomog膮 upiekszy膰 troch臋 wnetrze, osobi艣cie fajnym rozwi膮zaniem jest wstawienie krzese艂 np. co艣 takiego http://lobbysklep.pl/Krzeslo_Fondo_nowy_styl 艂adnie si臋 komponuje a jednocze艣nie jest bardzo wygodne. Mebli w dzisiejszych czasach ju偶 sie nie zabudowuje

Udost臋pnij ten post