Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszona

boje sie czy to nie jakas choroba

Polecane posty

Gość przestraszona

Czy ktoras z was miala krwawe plamienia w srodku cyklu ? od 10 do 14 (czyli do dzis) mam krwawe plamienia. nie biore tabletek. od tygodnia stosuje dosc scisla diete. stresow raczej wiekszych nie mam. i jeszcze jedno pytanie ile moze trwac krwawienie po przerwaniu blony dziewiczej ?

Gość lena20
to na pewno nie choroba,jesli mialas stosunek pluciowy pierwszy(niekoniecznie )to moze wystapic lekkie plamienie.twoj organizm tak na to zareagowal. nie musisz miec obaw ze to jest jakas chororba. ja wspolzyje z moim chlopakiem juz rok a zdaza mi krwawic po stosunku badz nawet w trakcie.z tym ze jastem po porodzie i w czasie ciazy mialam nadzerke,ktora sie nie wyleczyla. nie martw sie wszystko bedzie ok. pozdrawiam

Gość vanesssaaa
to normalne podczas owulacji, wiec sie nie martw

Zgadzam sie z Vanessa, to normalne w czasie owulacji, tym bardziej, że piszesz że to mniej więcej połowa cyklu.

Gość hmmmm tak sie zastanawiam
To nie jest takie normalne. Jesli dziewczyna nigdy nie miala krwawien podczas owulacji, to nie jest to takie "zwyczajne". Ja nie mam krwawien podczas owulacji. A co do krwawien po stosunku. Tez nie nalezy uznawac tego za norme. Mialam cos takiego, z tym, ze po pierwszym nie, sprawdzilam, mialam duza, wrodzona nadzerke, na szczescie juz wyleczona. Nie martw sie, ze to jakas straszna choroba, ale do ginekologa idz!! POZDRAWIAM

Gość to sie zdarza
mi też kiedyś pare razy sie to zdażyło ze miałam lekkei plamienia wczasie owulacji ale to przechodzi po jakiś 3-4 dniach także nie martw sie.Organizm różnie reaguje na stresy,niedorzywienie to przechodzi nie wim od czego to zależy ale juz od jakiegos roku mi sie to nie zdarza także nie martw sie

Gość przestraszona
Dziekuje za odpowiedzi. kilka razy mialam krwawienia podczas owulacji, ale trwaly one max 2 dni, a teraz trwaja juz 4 dzien. hmm.. jesli chodzi o krawaienia po stosunku.. to nie przezylam jeszcze tego "pierwszego razu" ale takze po pieszczotach czasem czulam bol i krwawilam. to samo powtorzylo sie kilka dni temu (nastepnego dnia rozpoczelo sie krwawienie) tylko zastanawia mnie dlaczego to trwa tak dlugo..

Gość lena20
wiesz nie wiem moze masz bardzo wrazliwy organizm,moze zbyt mocno sie pisciliscie.trudno jest mi powiedziec.ale nie martw sie.wszystko bedzie ok pozdrwiam

Gość to sie zdarza
Wiesz nie koniecznie trzeba mies stosunek zeby przebić błone dziewiczą u mnie tak było pamiętam ze właśnie po pierwszych takich pieszczotach zaczełam krwawić i nie było to tylko raz ale kilka a potem to uatsłao nie wiem jak to jest ale jak byłam póżniej u lekarza mówił mi ze tak czasami sie zdarza.kazdy organizm jest inny nie ma regół książkowych a błona dziewicza jest bardzo ukrwiona i nawet jej częściowe naderwanie wywyłuje krwawienie .Będzie ok to minie:)

Gość przestraszona
dzieki za wszystkie odpowiedzi na ten temat :) uspokoiłam sie troche, bo teoria teoria, ze mozna krwawic przy owulacji itp., ale jak juz przychodzi co do czego to zaczynam troszke panikowac.. :) jeszcze raz dzieki i pozdrawiam..:)