Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie/

Co zobić - wzięłam 22 tabletki z opakowania

Polecane posty

Gość Pytanie/

zamiast 21, już 3 dzień nie mam okresu, czy mam zrobić tylko 6 dniową przerwę w związku z tym, czy nrmalnie 7 - dniową? Wie ktoś?

Gość do pytanie
A jak ty to zrobilas skoro w opakowaniu jest 21 tabletek????????

Gość barbitka
pomijajac fatkt ze w opakowaniu jets 21 tabletek a Ty wzielas 22 ie wiem jakim cudem ale jesli tak to wes 20 nastepnych tabletek bez prezrwy

Gość Pytanie/
Po prostu - zaczynałam pierwsze 3 tabletki ze starego opakowania, bo był weekend i nie moglam kupić nowego, a potem "wskoczyłam" do nowego, ale zorientowałam się 1 zdzień za poźno, że już powinnam nie brać, bo wzięłam już 21 tabletek Tym sposobem zażyłam 22 tabletki, mało tego zrobiłam już przerwę tylko teraz nie wiem ile tej pzewry ma być?

Gość zuzia lalka nieduza
Nic sie nie przejmuj. Normalnie zrob 7-dniową przerwe. Okres dostaniesz o jeden dzien później. Ja tak robiłam kiedy chciałam sobie własnie okres na stałe przesunąć o jeden dzien zeby nie dostawac w niedziele tylko w poniedziałki tak mi gin doradził. Równie dobrze mozesz tez skrocic przerwe o jeden dzien, tez problemu nie bedzie. Nie mozesz tylko WYDŁUŻAĆ

Gość TO NIC
TONIC SIĘ NIE STAŁO TAK BARDZO CZĘSTO NA WŁASNE ŻYCZENIE OPÓŹNIA SIĘ @ O KILKA DNI, NIC CI NIE BĘDZIE I ZRÓB NORMALNĄ 7 DNIOWĄ PRZERWĘ.

Gość baci
tez nie prawda bo ja zrobilam 3 dniowa przerwe okresu nie dostalam i zaczelam kolejne opakowanie wlasnie po to aby przesunac termin miesiaczka, w trakcie nowego opakowania dostalam okres i ciagnal sie on prawie przez cale opakowanie poszlam do gina i on mi powiedzial ze sobie namieszlam tymi hormonami kazal mi jesc po 2 tabletki dziennie az mi sie skonczy ten okres zrobic 7 dni przerwy i zaczac normalnie nowe opakowanie ale sie nawkurzalam z ta miesiacza wiec ty lepiej zadzwon do gina co zrobic

Gość zuzia lalka nieduza
3 dni to troche za mało na przerwe. Nie dziwie sie ze sobie namieszałaś. O jeden/dwa dni mozna skracac spokojnie

Gość Pytanie/
hm...