Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina samosiuk

Konkubent mojej mamy.....wyprowadził się

Polecane posty

Gość karolina samosiuk

do byłej żony.......moja mama była z nim 26 lat, praktycznie mnie wychował.......zostałyśmy same, bez srodków do życia.......mama wpadła w depresję......mi nie jest łatwo......był fajnym facetem, niekonfliktowym, wydawało mi się, że świetnie się między nimi uklada....ale on powiedział, że tylko czekał aż była żona pozwoli mu wrócić........oszukał nas a mamę przede wszystkim teraz mama ma 47 lat, żadnych pieniędzy, ja studiuję..........koszmar!

Gość werronka n............
a to drań!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26 lat oszukiwał, klamał i myślał o byłej????????????????? przeczytałam i ..........szok!!!!!!!!!!!!! nawet nie mogę sobie wyobrazić co czujecie, co czuje Twoja mama...........

Gość karolina samosiuk
i co nikt nic nie powie?

Gość KRZYCHU TOMAK
Facet wykorzystał Twoją mamę. Rozwiodł się, potem ulokował się u was i tak spokojnie sobie czekał na byłą żonkę? Nie znam określenia aby do niego pasowało. Truteń to mało, świnia to za dużo - bo nie chcę obrazić świnek. Musicie wziąć się w garść. Poszukać jakiejś pracy. Pomóż matce wyjść z depresji.

Gość chyba
coś nie tak... 26 lat z mamą Twoja był czyli ona miala 21 lat jak się wprowadził , tak? a Ty ? ile miłaś wtedy lat skoro teraz jeszcze studiujesz ? Jakoś mi się nie układa ta historia :( I coś mi sie nie chce wierzyć, że kto kolwiek może 26 lat czekac aż żona pozwoli wrócić ...

Gość Historyjka ...
wymyślona przez głupią smarkulę. Weź się za naukę, bo ciebie zaden facet nie będzie chciał ...

Gość karolina samosiuk
miałam 3 miesiące gdy mama poznała Ryśka studia zaczęłam dopiero w trzy lata po maturze, bo uczyłam się w policealnej szkole to nie bujda!

Gość a ja jej wierzę bo
faceci to dranie, mój partner najpierw nalegał na slub, ja nie mogłam sie zdecydować, potem ja nalegałam on nie chciał, w końcu po 10 latzch znalazł sobie inną i teraz ona ma z nim podobny korowód. Nie miałam wtedy pracy, zostałam sama z niczym 30 letnia załamana kobieta...ale udało mi sie znaleść pracę po jakiś 3 miesiącach, potem zmieniłam ją na lepszą i dziś tamte okropne czasy są niemiłym wspomnieniem. Twoja mama też się pozbiera. Czas najlepszym lekarzem.

Gość przykre ale prawdziwe
oni zawsze wracają do żon, nawet po tylu ltach, takie życie. Facet idzie tam gdzie mu wygodniej i ma w dupie całą resztę. Gdyby mieli slub Twoja mama byłaby choć materialnie zabezpieczona, marna to pociecha gdy się traci kogoś po tylu latach, ale choc jeden problem miałaby załatwony. A tak pozostaje sie tylko pozbierać i układać zycie bez niego.

Gość EEEEEEEEEEEEEEEEhhhhhhhhhhhhhh
DZIEWCZYNO, NEDZNA PROWOKACJA

Dlaczego prowokacja? Różne historie zdarzają się w życiu. Ja tam jej wierzę. Powiem tak, będzie dobrze.Jesteście we dwie poradzicie sobie a jego niech....sama dokończ!