Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LadyLazarus

Złote cienie do oczu- jakiej firmy?

Polecane posty

Gość sylwcia-gw
Super sypki cień do oczu firmy "GOSH" naprawdę polecam prawdziwie złoty

GOSH naprawde super zgadzam sie z tym, nie zrazaj sie ze sypki...efekt jest swietny

Gość miss sporty polecam
nr 05 chyba z tego co pamietam...zaraz sprawdze...gold rush... sa takie skondensowane jakby..nie zel ale taka maz czy jakto by nazwac...polecam bo dlugo sie trzymaja

Gość a czy inglot ma złoty cien
???????????

Spróbuję poszukać tego GOSH ale nie wiem czy mojej mieścinie :) mają produkty GOSH, jest sieciówka perfumeria Douglas, ale oni chyba nie prowadzą GOSH\'a A drogie to cudo?

Gość elunkaa25
chanel są super piękne i trwałe powinny być w douglasie

Gość sylwcia-gw
Do LADYLAZARUS Nie są takie drogie okolo 28 zł ale wystarczą na bardzo długo i są warte polecenia, co prawda w zwykłym kosmetycznym nie kupisz pewnie, ale w drogeryjnym w hipermarketach to raczej na pewno. Powodzenia

A ja gorąco polecam Joko z nowej kolekcji tzn. zimowo-sylwestrowej tak są dwa takie złotawe odcienie cena bardzo przystępna ok.11-12zł a trwałość też całkiem całkiem

Gość Ciekawa...
Zgadzam się z WasząWizażystką-rewelka! :) Są sypkie i pięknie się mienią :) Możesz też tylko delikatnie sypnąć na powiekę dla samego rozświetlenia-pięknie to wygląda w słońcu :)

Co do cieni JOKO- kupiłam je wczoraj, są dość fajne na wieczorne wyjścia ale raczej nie nadają się na codzień- są z brokatem które się obsypuje i przykleja do policzków, głupio się wygląda ze świecącymi policzkami w pracy :). Natomiast mają całkiem fajne dwa odcienie w INGLOCIE- w kolorze złoa i starego złota. Kupiłam te drugie. Inglot to jednak Inglot