Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coś okropnego...

Czy jestem w ciązy????proszę przeczytajcie

Polecane posty

Gość Coś okropnego...

w zeszłym miesiącu dokładnie 19 lutego zaczoł mi się okreś.....gdy się skończył zaczełam współżyć z moim chłopakiem,praktycznie raz na tydzień się kochaliśmy,ale w zabezpieczeniu(prezerwatywa)nie pękła nam ani razu i mój chłopak nie spuszczał się podczas stosunku ale gumka tak dla pewności była....dziś jest 21 marca(przewidywany dzień okresu)lecz ja mam jakieś dziwne mdlenia i często sikam do tego bolą mnie piersi(było tak zawsze przed okresem)...zaniepokojona zrobiłam wczoraj test i wyszedł negatywnie,dziś mdlenia nie ustąpiły i na nowo zrobiłam test i wszyszedł negatywnie....okres mi się czasami spuźniał!!!!....była któraś z Was w podobnej sytułacji?????te mdlenia to morze być objawa okresu czy ciąży????...pomóżcie

Gość yhyyyyyyyy
dziewczyno nie spinaj sie bo bedziesz w ciazy ale urojonej !!!! napewno lada dzien dostanies zokres i stad to Twoje zle samopoczucie :) napewno wszystko jest ok :)

Skoro test wyszedl negatywnie, a miesiaczka ci sie wlasciwie jeszcze nie spoznia, tylko nie dostalas dzisiaj to - NIE JESTES W CIAZY. Jak sie bedziesz denerwowac to ci sie tym bardzies spozni wiec staraj sie uspokoic. Jak bedziesz miala tydzien spoznienia to zrob znowu test.

Gość mikaaaa
zgadzam sie popprezdniczka!!nie bedzisz mamą jesli mowisz ze tak bylo jak bylo!!! a to twoje zle samopoczucie to prez nerwy

Gość mam tak samo
dostałam okres 18 lutego dzis jest 21 marca i jeszcze nie mam ale strasznie boli mnie brzuch i piersi od kilku dni....mam jakies zawroty głowy i tak mi jakos dziwnie i tez zaczynam wpadac w paranoje czy to nie ciąża ale ja sie nie kochałam ze swoim chłopakiem a tylko były dosc smaiłe pieszczoty;) zawsze berdzo uwazaliśmy .....zaczynam histeryzowac ale to jeszcze gorzej bo jak sie denerwuje to nie mam okresu....ja zawsze miałam problem z okresem ...bóle i spoznienie..

Gość Wanka
A ja dostałam okres 19 lutego. Do tej pory nie mam i być może nie będę miała bo baraszkowałam z mężem i wiem czym to grozi. W przeciwieństwie do was wcale się nie martwię.

Gość lena20
ja chyba mam ten sam problem co ty tylko ja mam jeszcze cos.leci mi jakis plyn z piersi ale tylko pod naciskiem na nia.nie wiem co to moze byc!!!!!!ale skoro ty robilas test wczoraj to nie musisz sie obawiac na 1000%nie jestes w ciazy!!! pozdrowionka