Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unimfa

Jakie mam brac tabletki anty zeby przytyc???????

Polecane posty

Gość unimfa

Wiem ze to moze troche głupie, ale dziewczyny poradzcie mi co mam brac zeby przytyc! Nawet po porodzie wrócilam do swojej wagi a myslalam ze pare kilo mi zostanie :( zamierzam brac tabletki anty i jesli sa takie po ktorych przy okazji moglabym przybrac na wadze to super. Co poradzicie?

Gość mikaaaa
tycie to skutek uboczny.. wiec musisz zle dobrac sobie tabletki..a wlasciwie lekarz ..

Gość unimfa
podobno tyje sie po tych ktore maja wieksza ilosc hormonow

Gość uwazaj tylko zebys za
bardzo nie przytła bo potem bardzo trduno to zrzucic:-oPoza tym tycie to znka ze tabsy sa zle dobrane a jesli sa zle dobarane to baaaaaaaaardzo zle dla caelgo Twojego oragnizmu-zepsujesz sobie watrobe,zoladek,wplynie na na Twoje serce,krazenie itp.Czy naprwde warto dla kilku kg wiecej?

Gość Śrenia
Rzeczywiście dziwne pytanie, ale skoro potrzebujesz..., polecam LOGEST, ja w po 6 miesiącach brania przytyłam 10 kg, co mi akurat nie odpowiadało....Teraz zmieniłam na YASMIN. LOGEST ma małą dawkę hormonów, polecany przez ginekologów. Tylko Ty skonsultuj ze swoim lekarzem czy po porodzie wolno Ci je brać. Jeśli tak , to polecam się : zostało mi opakowanie LOGEST i chętnie odsprzedam. Mój aders: chanellnb5@o2.pl

Gość baci
kazda baba ma inaczej moja kolezanka jadla harmonet nic nie przytyla i miala bardzo fajne piersi ja natomiadst przytylam a piersi tej samej (malej) wielkosci.zmienilam na mercilon to samo nawet nic nie schudlam, rigevidon podobnie prosta sprawa jak masz tedecje do tycia to przytyjesz po jakich kolwiek jesli nie masz to po zadnych nie przytyjesz chyba ze po jakichs starej genereacji z konska dawka hormonu:)

Gość unimfa
a powiedzcie mi jakie tabletki maja najwiecej hormonow, albo moze znacie jakies stronki, gdzie bedzie dokładnie wytłumaczone co ile ma

Gość baci
daj spokoj bo to ci tylko cala wode w organizmie zatrzyma jak chcesz przytyc to sie lepiej wybierz do dietetyka!!!!!!!!!!!!!

Gość unimfa
Co powiecie o diane? na forum dziewczyny sie wypowiadaja ze one zatrzymuja wode w organizmie