Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszynkaaa

a ja wciąż czekam...

Polecane posty

czekam i czekam, okres się spoznia ale poki co jestem spokojna, juz nie raz sie spoznial... jednak jesli do czwartku nie przyjdzie to w piatek zrobie test.. brzuch co jakis czas pobolewa ale nic poza tym jak okres bedzie sie zblizal bede to czula bo wszystko zacznie mnie bolec...od brzucha po glowe a jak nie przyjedzie to coz :) bede przyszla mamusia

Gość a jak długo czekasz
ja czekałam prawie 3 tygodnie i doczekałam sie :) a był u ciebie "niebezpieczny" stosunek?

był... kochalismy sie bez zabezpieczenia w srodku cyklu... w sumie nie skonczyl we mnie ale jak to sie mowi-uciekl-a z tym uciekaniem to roznie bywa...pozniej ponownie po kapieli sie kochalismy, ale prawda taka ze od srodka narzadu meskiego nie wymyjesz... ;) przepraszam za ta dosadnosc ale inaczej tego sie opisac nie da..

Gość fiołek---fikołek
ja też się w końcu doczekałam po 3 tyg., ale mi było przykro....

Gość fiołek---fikołek
ale jak byś chciał być mamą to trzymam kciuki:)

Gość unimfa
gdy zaszlam w ciaze w zasadzie skutki byly natychmiastowe, bóle załadka, niestrawnosc, itp zrobilam test tego dnia kiedy wypadal mi nastepny okres (czyli nie czekalam zeby sprawdzic czy sie spozni czy nie ),

kurde...jednak sie troszke denerwuje a raczej jestem tym podekscytowana, nie moge sie skupic na nauce :D brzuch mnie czasem pobolewa, ale to ze okres sie 5 dzien spoznia .... sama juz nie wiem :D:D

Gość unimfa
a czy masz juz mdłosci poranne?

Gość lornetka
nie stać was na prezwrwatywy?

Gość unimfa
wiesz kazda inaczej to przechodzi czasem jest to tylko skutek stresu ale ja na twoim miejscu zrobila bym test ciazowy

Gość unimfa
lornetka chyba nie wiesz ze czasem i prezerwatywa peka

Gość lornetka
ale ona pisze ze nie użyli prezerwatywy

Gość lornetka
w środku cyklu bez zabezpieczenia, cóż... jak ktoś lubi rosyjską ruletkę to jego sprawa ale niech potem nie panikuje

Gość unimfa
no i ich pech

ja wcale nie panikuje :) prezerwatyw uzywamy, lecz dla mojego chlopaka to jednak jakis dyskomfort, a akurat tak sie zlozylo ze dalismy sie poniesc chwili :) poza tym to nie jest panika...lecz mile oczekiwanie tego co bedzie...jestesmy ze soba lata dzidziusia planowalismy, moze nie juz teraz ale jak bedzie to nic sie nie stanie :) wszystko jakos sie ulozy wiec lornetko nie pisz jesli nie chcesz sie dolaczyc do milej dyskusji... :) bez Twoich komentarzy ten temat nic nie straci

Gość unimfa
ja sie kochalam w srodku cyklu bez zabezpieczenia, choc stosunek przerywany nie jest bezpieczny ciagle sie udawal . po 2 latach zdecydowalismy sie na dziecko i wyszlo nam juz po pierwszej probie

Gość lornetka
sorki, nie chciałam cię urazić ale na kafeterii pełno topików w stylu "co ja zrobie, chyba jestem w ciąży, zapomniałam o zabezpieczeniu"

Gość Wanka
Ja jestem w tej samej sytuacji co ty. Czekam najdłużej do soboty i robię test. Co będzie to będzie. Nie boję się ciąży. Pozdrawiam

Gość unimfa
poza tym dziecko to jest najwieksze szczescie jakie moze spotkac kobiete

ja czekalam 6 dni i zrobilam test- ciąża... sama nie wiedziualam co o tym myslec, mialam pustke w glowie :P potem do mnie doszlo i zrozumialam, ze bede miala cudowna istotke :) teraz ta \"cudowna istorka\" ma 8 miesoiecy i nie wyobrazam sobie zycia bez niej :) wiec gratuluje :)

Gość unimfa
Ja zanim zaszłam w ciaze, nie bałam sie dopiero pod koniec dopadły mnie wielkie watpliwoscie i co sie okazalo niepotrzebnie bo od razu z porodem przychodzi tak zwany instynkt macierzynski. ja tez nie wyobrazam sobie zycia bez mojej smerfetki

Gość Wanka
27 a czemu pytasz?

Nie wiem ile miałyscie lat jak wiesc o dzidzi sie pojawiła :) ja jednak mam 19 lat i za ponad miesiac mam mature :D i duzo planow a jak dzidzia sie pojawi to zycie zmieni sie o 360 stopni :D moj chlopak jest na pierwszym roku studiow i jak mowilam jestesmy ze soba 3 lata :)

Gość Wanka
Kruszynko a długo spóznia Ci się okres?

Gość unimfa
Jak bedziesz miała dziecko twoj punkt widzenia sie zmieni, dziecko wcale tak bardzo nie ogranicza zawsze bedziesz mogla przerwac studiia i po paru miesiacach wrucic

Gość Wanka
Jeżeli masz chłopaka z którym już tyle jesteś, rodzinę to nie masz się czym martwić. Napewno dałabyś sobie radę. Daj znać jak zrobisz test, jeżeli oczywiście będziesz musiała. Pozdrawiam Cię ciepło.