Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszynkaaa

a ja wciąż czekam...

Polecane posty

napewno dam znac :) dziekuje Wam za te kilka słów... bo póki co to mam mętlik w główke :D bo sie ciesze a zarazem niepokoje

Gość Miareczka22
Chyba chodziło o zmianę o 180 stopni, zmiana o 360 to powrót do punktu wyjścia:D

a no tak rzeczywiscie :D:D w kazdym badz razie chodzilo o to ze bardzo sie zmieni :D:D pozdrawiam :)

Prosze odpowiedzcie mi na to pytanie: czy podwyzszona temperatura moze swiadczyc o ciazy? Bo jednak mam podniesiona o te kilka kresek 37,4-37,5 ??

no to se chyba sama znalazlm na to odpowiedz ... \"Jeżeli nastąpiło zapłodnienie, to temperatura ciała w czasie spodziewanego terminu miesiączki zwiększa się o jakieś 6-10 kresek. \"

Gość Wanka
Kruszynko co u Ciebie? Ja dziś w nocy dostałam @. Odezwij się. Pozdrawiam.

Gość tak tak temp
sie podwyzsza o kilka kresek:) podobno ale nie martw sie:) jak ja myslalam ze jestem w ciazy, to bolal mnie brzuch, kregoslup, jadlam jak szalona, mialam poranne mdlosci, a wciazy wcale nie bylam :) Po prostu przez panike, i takie a nie inne psychiczne nastawianie, mialam wszystkie objawy:) Do tej pani ktora napisala ze nie stac was na prezerwatywy. Ja osobiscie, nie rozumiem jak mozna kochac sie z gumka, to jest oblesne, jak sie kochamz prezerwatywa to raz ze mnie wszystko boli, a dwa, ze nie mam zadnych przyejmnosci z tego, zreszta chlopak, tez prawei zadnych:) Nie martw, sie, ja mysle ze jednak nie bedziesz w ciazy:) Czesto ze stresu sie spoznia. a ja ze stresu kiedys nie mialam go przez kilka miesiecy:) Glowa do gory