Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonecznyporanek

test krwi

Polecane posty

Gość slonecznyporanek

czy wiecie moze ile kosztuje w Kaliszu test krwi na obecność ciąży? prosze o odpowiedz. czy taki test trzeba robic naczczo czy mozna o kazdej poze dnia?

Gość wontika
zrób bezpłatnie, idz do jakigoś lekarza, rodzinnego albo ginekologa (do ginekologa możesz w kaliszu albo ostrowie) i da ci od razu skierowanie, ten sam czas bo teraz bez kolejek... A płatny 12 zł czy coś koło tego

Gość wontika
aaaaa nie na czczo, najlepiej rano, jeśli spóźnia ci się już @ to możesz iść rano albo popołudniu

Gość slonecznyporanek
wiesz w sumie to mi sie nie spoznia bo mialam ale jakas dziwna byla moze to tylko efekt diclaca(on czasami dziala tak ze zatrzymuje). ale wole sprawdzic. zrobilam dwa testy z moczu oba negatywane. jeden mniej wiecej w 3 tygodniu a drugi teraz w poniedzialek czyli w ewentualnym 4 tygodniu. kazdy z nich byl innej firmy. ale czytalam ze oba mogly wyjsc blednie. mam nadzieje ze nie ale wole sprawdzic. bo boli mnie brzuszek troche i nie wiem sama. pozdrawiam. moze ty mi doradzisz?

Gość wontika
ja mam 33 dc prawie 34 dzień i liczę na to że @ tym razem nie będzie, a w twoim przypadku na 99.99 % nie jesteś ale badania zrób może, bo będziesz wiedziać na 100 %