Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość netka metka

brzuch i brzuszki

Polecane posty

Gość netka metka

Witam mam do was takie pytanie: ktore brzuszki sa bardziej sluteczne te robione do polowy czy całe? 🌼

te robione do połowy, wtedy, gdy zatrzymujesz sie w momencie największego napięcia mięśni

Gość odswiezam

Gość zawzieta
ja robie dziennie 400 brzuszków własnie takich ze zatrzymuje sie w połowie.do tego robie 40 podciagnięć na drążku ale podnosze tylko nogi no wysokosci biustu.a efekty pierwsze juz po jakis 3 tygodniach sumiennego cwiczenia ja to juz robie 2 miesiące i mam już zaznaczone kwadraciki ale jeszcze musze trenowac aby bardziej je było widac

Gość pewnie tak ze 100 dziennie

Gość pretty girl
no 100 to raczej nic nie da.... 400 to juz lepiej.Najlepiej rozbić to 400 na dwie,trzy serie.Np rano jedna,potem popołudniu i wieczorem....

Gość *.*.*.*.*.*.*
to tylko tak strasznie brzmi. Zrobienie 600 brzuszków to jest pół godzine, do godziny ćwiczeń. Rozłoż to sobie na serie po np. 15-20 powtórzeń, potem 15 sekund przerwdy i kolejna. Rób różne ćwiczenia, to naprawdę nie wymaga super kondycji. ja zaczęłam ćwiczyć w grudniu i bez problemu dało radę tyle zrobić :) Tylko trochęsilnej woli :)

Gość *.*.*.*.*.*.*
to tylko tak strasznie brzmi. Zrobienie 600 brzuszków to jest pół godzine, do godziny ćwiczeń. Rozłoż to sobie na serie po np. 15-20 powtórzeń, potem 15 sekund przerwdy i kolejna. Rób różne ćwiczenia, to naprawdę nie wymaga super kondycji. ja zaczęłam ćwiczyć w grudniu i bez problemu dało radę tyle zrobić :) Tylko trochęsilnej woli :)

Gość zawzieta
ja robie to w trzech seriach pierwsze dwie 150 i trzecia 100 robie je tylko wieczorkiem bo rano to spiesze sie do pracy.Kondycja jest wmiare ale terz zajeło mi to troche czasu zeby to osiagnać na początku z ledwoscia robiłam 20 le bez pracy nic nie ma takze spoko dasz rade tylko troche uportu i bedze ok

no to dzis zaczynam (bo normalnie robie 100) moze dojde do 200:D oby mi sie udało:)

Gość mmała Miiiii
ja robie trzy serie po 150 brzuszków do połowy, ciezko na paczatku bylo ,ale teraz....

kiedys robilam brzuzki non stop i efekty male, ale od jakis 2 tygodni cwicze ABSy(chyba tak sie to nazywa). Cwiczonka te 8minutowe z neta-rewelacja-po 2 tygodniach... co ja pisze.. juz po tygodniu efekty widac.polecam naprawde!!! W pasie zlecialy mi 3 cm:)

Gość netka metka
ja zaczełam od 30 (wiem to malutko) ale tylko tyle wtedy moglam, a teraz robi 300 i jestm z siebie dumna:D pozdrawiam

Gość dolanczam sie
wie ktos gdzie mozna znalesc to abs?

Gość czy byłby
ktos tak uprzejmy i mi podał link do tych cwiczen ABS? z gory dzieki

DZIEWCZYNY BEZ PRZESADY!!!! Nie robcie tyle brzuszkow!! 400 to zdecydowanie za duzo! Moja qmpela robila po 150 dziennie przez dluzszy czas i........... Cos jej sie zerwalo w brzuchu, cos z miesniem. Miala taka wystajaca kulke i to ja strasznie bolalo. Kwestia dnia i trafila do szpitala.........

Gość olka______________
Ja robię 10 brzuszków dziennie na proste mięsnie brzucha , i po 10 na skosne, czyli razem 30 brzuszków, oprócz tego jeszcze tyle samo na dolną partię brzucha i mam ładny, wyrzeźbiony brzuszek. A kiedy sobie przypomnę to tylko po prostu napinam mięsnie brzucha. Nie widzę sensu w robieniu 600 brzuszków. Ja jestem szczupła i u mnie widać zarysowane mięsnie, a jeśli ktoś ma nadwagę to radzę spalic tłuszcz poprzez aeroby np. bieganie, jazdę na rowerze, aerobic (np. abs).Do tego jeść zdrowo dużo nabiału, warzyw, owoców.

Gość odswiezam