Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydliwa...ja

coz tym ginekologiem

Polecane posty

Gość wstydliwa...ja

..dziewczyny nigdy do tej pory ne bylam u ginekologa a musze tzn powinnam sie tam wybrac a mam juz 22 lata..boje sie ze lekarz mnie wysmieje...powie cos niemilego ze nie wiem ze juz dawno powinnam przyjsc itp...pomocy...czy ktoras byla wpodobnej sytuacji...? ..a moze ktoras poleci mi fanego ginekologa we Wroclawiu??:)

Gość Temperaturka
Ja byłam pierwszy raz u ginekologa jak byłam w ciąży. Miałam wtedy 25 lat i jakoś mnie nie wyśmiał. Niewiem skąd takie przypuszczenia?

Gość wstydliwa ja ..
a wczesniej nie mialas zadnych problemow ginekologicznych ?..bo ja do tej pory nie wiec nie czulam potrzeby ta chodzic...

Gość 12121212
ja tez pierwszy raz poszłam jak byłam w ciazy,miałam 21 lat

Jeżeli wejdziesz do ginekologa i zaczniesz mu mowić, że jestes pierwszy raz, a on cie wysmieje, to obrocisz sie i wyjdziesz z gabinetu. Mieszkasz w duzym mieście i na pewno znajdziesz innego. Może porozmawiaj z koleżankami, cos ci doradzą albo poproś, aby któraś wybrała sie z tobą?

Gość Temperaturka
Nie miałam żadnych problemów ginekologicznych. Gdybym miała to napewno bym się wybrała, bo te sprawy to nie żarty.

Przychodnia Towarzystwa Rozwoju Rodziny ul.Podwale- 74 w podwórku- w pobliżu Konsulatu Niemiec.Wizyta kosztuje 5 zł, na miejscu robią usg nieodpłatne.\"Polecam\" doktora Omanwę, jest konkretny, spokojny i nie sypie głupimi tekstami.

Gość o maj gadddd
jak w XXIwieku mozna isc pierwszy raz do ginekologa dopiero bedac w ciazy :O...

Gość Temperaturka
A po co miałam wcześniej pójść skoro nic mi nie dolegało?

Gość Temperaturka
Ja w Rzeszowie 100.

Gość o maj gadddd
bo ginekolog to nie taki lekarz jak np, nie wiem chirurg powiedzmy, gdzie pojawiasz sie jak juz cos sie dzieje. do pediatry ze swoim dzieciekim tez poszlas 1 raz dopiero jak cos sie zaczelo dziac ?? istnieje cos takiego jak profilaktyka i prewencja, a odwiedzenie ginekologa zaleca sie juz po 1 miesiaczce, a OBOWIAZKOWO jesli zaczelo sie wspolzyc. no ale coz...kazdy robi co uwaza:O

Gość Temperaturka
Tyle, że ja prywatnie.

Gość nawet jak nic nie dolega
to trzeba iscdo ginekologa!Wiele kobiecych schorzen ginekologicznych nie boli,nie daje zadnych objwawów:-oDo ginekologa idzie sie też po to aby ZAPOBIEGAĆ tym schorzeniom(nawet jak nic nie dolega,nawet jak nie ma żadnych objawów!!!)a nie dopiero po to aby je LECZYĆ!!! PROFILAKTYKA I ZAPOBIEGANIA chorobom przede wszystkim!

Gość o maj gadddd
o jak sympatycznie :) ktos mnie poparł :)

Gość Temperaturka
Dobrze napisałaś, każdy robi to co uważa! Nie jestem z tych co do lekarza latają za każdą głupotą bo tak trzeba.

Gość 12121212
no to co ,ze wiek XXI ? miałam pojsć chociaz nic mi nie dolegało i co ? powiedziec,ze przyszłam bo mamyXXI wiek ?tak możnaby chodzic do wszystkich lekarzy specjalistów ,kardiologów,chirurgów itp lekarze sa,zeby leczyc a nie przyjmowac zdrowych pacjentów

no ja tez prywatnie, a to jest panstwowo?? Kurcze, chyba zaczne jezdzic do Wrocławia do gina... (jestem spod Warszawy :) ) Ja panstwowo to sie bym nigdy nie wybrala. Brud, smród i chamstwo. Musze tanszego prywatnego znalezc!!

Gość o maj gadddd
ginekolog = kardiolog = chirurg... wiadomo:O chorobom sie za po bie ga. isc do ginekologa w 25 r ż...zaścianek

Gość Temperaturka
Nigdy nie poszłabym do państwowego ginekologa, bo tam patrzą, żeby pacjentkę jak najszybciej odprawić, a potem pogaduchy!

Gość o maj gadddd
W ramach rozrywki szoruję wierzchnią stroną języka po ogonie hipopotama karłowatego z sieradzkiego zoo. :classic_cool:

Gość o maj gadddd
mozesz mi skoczyc debilu :D

Niby mają umowę z NFZ,ale nie wiem do końca.To jest taka przychodnia, gdzie można przyjść do psychologa, można też zrobić testy na nosicielstwo hiv.Pomieszczenia nie \"kipią\" luksusem, podłoga nie jest z marmuru, mała jest bardzo poczekalnia, ale za to mnóstwo pacjentek w różnym wieku.Ja chodzę do tego lekarza już długo, byłam na kilku wizytach u innego z tej przychodni, ale ten jest jak dla mnie najlepszy.

Gość Temperaturka
Ważne, że jesteś zadowolona. To się liczy.

I przekonałam się,że nie zawsze wizyta prywatna =lepsza.Każdy sam dokonuje wyboru, ja odpowiedziałam na pytanie :) Nie naskakujcie już na to,że ktoś idzie tak późno do lekarza:łatwo o głupią kłótnię, a nie o to autorce topiku chodziło. A jak już , to lepiej założyć nowy temat pt. Profilaktyka=dłuższe życie (co jest zgodne z prawdą).

Gość Temperaturka
No właśnie, a nie skakać sobie do gardeł!!!!!

Gość i się beznadziejnie
podszywac pod innych(jak np było z tym tekstem o hipopotamie:-o)

Gość Temperaturka
Niewiadomo do czego to było. Pasowało jak piernik do wiatraka.

Gość do ciebie to bylo