Oto-ja 0 Napisano Marzec 22, 2006 Witam, może ktoś się orientuje, gdzie w Warszawie w salonie lub wypożyczalni przymierzyć suknie 44 - 46. Będe wdzięczna za jakąś podpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oto-ja 0 Napisano Marzec 24, 2006 nikt nic nie podpowie?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
j_ka 0 Napisano Marzec 24, 2006 Lepiej zadaj to pytanie w temacie Sluby i wesela. W większości salonów do przymierzania są tylko modele w rozmiarze 38 :( Potrzebuję 46, a Panie mnie przekonywały, że w 38 każdy wejdzie. Tylko się nie zapnie. Suknie w rozmiarze 46 znalazłam tylko w 1 salonie, ale akurat tam nic nie wpadło mi w oko. Widziałam tylko suknie na stronie internetowej. Salon Maria na Ursynowie. www.suknieslubne-maria.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oto-ja 0 Napisano Marzec 24, 2006 Zadawałam i tam Zaczynam w sobotę od jednego - zobaczymy co mi powiedzą, ale jak coś jeszcze znajdziesz, to daj znać - będe wdzięczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oto-ja 0 Napisano Marzec 24, 2006 oczywiście chodzi o salony ślubne A kiedy wychodzisz za maż???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach