Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexs

gdzie się podziały blondynki

Polecane posty

Gość Alexs

Witam mam na imie Łukasz mam 21 lat.Mam takie pytanie do dziewczyn dlaczego coraz mniej jest blondynek coraz czesciej widze laski z farbowanymi wlosami na czarno co wyglada nie naturalnie iwysmarowane samopalaczami jednym słowem wystylizowane nA Latynoski . Uważam ,że to śmieszne bo widać ze to wszystko to kosmetyki pozatym jestesmy w Polsce a nie w Hiszpani i rzecza wiadoma nie ma u nas takiego typu urody,coraz mnie widze blondynek z jasna karnacja a takie sa najslodze kazdy to powie bo nie wygladaja zdzirowato no chyba ,że im o to wlasnie chodzi heheheh., a poza tym wogle laski nie maja pomyslu na fryzurki ciagle widze tylko dlugie włosy a wiadome jest ze tojest bardzo nudne i oznacza ze laska nie ma wyobrazni,,,,malo ciekawych fryzur bylem ostatnio w Szwecji itam laski maja fajne krotkie albo do ramion fryzurki,,z roznymi fajnymi cienciami a tu w Polsce to jedna jest jednak ciemnogród laski mysla jak zrobia sobie pomaranczowa skórke na twarzy hhehe to sa juz extra.heheh to nie sttety żałosne przemyślcie to bojak patrze na ulicach to nuda na głowach i te kolory jakięs szarobrazowe obrzydliwe

Gość A-L-A
Popiaram :D ja jestem blondynką i nie chodze na solarium bo raz że to faktycznie wygląda zdzirowato a dwa nie chce wyglądac w wieku 30 lat jak 60latka bo przeciez to strasznie szkodzi !! a włoski mam pocieniowane po ramiona i co ?? jednak jeszcze są takie dziewczyny :P:P:P

Gość nie tlumacz sie temu
imbecylowi glupia pipo :P

Gość oszołomka
No nie!! Blondynka z jasna karnacją jest słodka a dziewczyna z ciemną karnacją i ciemnymi wlosami wyglada jak zdzira??? Ty dupku!! Fajfus z ciebie a nie facet!!!!!!

Gość YIchY
Aleks jestes totalnie wymozdzony,myslisz ze teraz na twoja prosbe wszystkie poleca i sie przefarbuja....takze jestem ciekawa jak ty wygaldasz skoro nasz sie za takiego boga..

Gość jasne pic na wode fotomontaz
a twoja fryzura to pewnie oryginal jakis.......wlosy na zel...co za cwok

Gość gdzie ta zapalniczkaP
a ja jestem naturalna brunetka z jasna karnacja i co ty na to?

Gość przepraszam
ale mam swoją modę ;) i farbuję się wyłącznie na rudo :) Kwestia temperamentu ;)

Alexs-obraziłeś kilka kobiet,jak mogłeś:P Jednak przyznam rację,że niektóre dziewczyny niepotrzebnie kreują się na latynoski...,chyba lepiej zaakceptować swoją bladą,naturalną cere niż robić z siebie murzynke...i to się tyczy również blondynek..solarium w nadmiarze może tylko zaszkodzić.Poza tym każdemu podoba się co innego,więc nie rozumiem,po co te złośliwe komentarze:P Ja nie jestem blondynką,tylko szatynką,ale też farbuję włosy(nie na czarno) i w sumie nie obchodzi mnie co myslą o tym inni,ważne,że ja się z tym dobrze czuję:D

Gość monia_007
To prawda. Niektóre z nas mają zbyt dużą skłonnośc do stosowania tzw. tapety, czasami gdy widzę taką dziewczynę zastanawiam co by się stało z tapetą takiej bidulki gdyby nagle zaczał padać deszcz a ona nie miałaby parasola lub nie miałaby się gdzie schronić.Pół godziny roboty na darmo i pół tubki w plecy. A poza tym to nie do pomyślenia żeby jakis chłystek napisal że jesteśmy bez fantazji! O co to , to nie.

Gość Alexs
Moje drogie nie chciałem was obrazić nie o to mi chodziło. Przecież na ulicach to widać te pomarańczowe tawrze pseudo latynosek..:DDD nie no poprostu żałośne i to sie tyczy blondynek i brunetek.Poprostu wzdycham za naturalnymi dziewczynami mało makijarzu delikatny bez tych zdzirowatych kredek do oczu i rózowych szminek.Szczerze jak nie które sie umaluja i ubiorą hhehe wystylizują na cós heheheh potwory to powiem szczerze ,żedziewczyny wygladają teraz jak prostytutki poważnie i wiem przez co to jest przez tą całą Dode i Mandaryne to żałosne .czemu laski lansują sie na takie kicze, zobaczcie czy aktorki z klasa sie tak maluja ubierają np w M jak miłośc czy innych polskich są skromne naturalne są piękne nie widze w u nich widocznego makijarzu i wyuzdania no dajcie spokój czy zdzirowatosc dody wam sie tak naprawde podoba........heheh dlatego mowie gdzie sie podziały delikatne blondynki z jasna karnacją i tajemnicze ciemnowłose laski naturalnie......mowie wam naturalnie NATURa piękna laska dla mnie to taka co potrafi sie tak pomaklować ze nie widać ze jest pomalowana tylko ze to natura jak wy bedziecie wygladac koło 40 stki wasza cera wlosy po tej chemiiiiiiiiii feee a noi wszystkie tzn wiekszosc nie ma tyłków zupełnie same chuderlaki okropne nie maj uz lasek normalnych...?z piersiami pupą czy udami,,,,,,,,,,,,,,z kształtami tylko same przecinki z figurą 12 latki okropne

Alexs -haha.Jeśli rzeczywiście wolisz takie naturalne,no to gratuluję gustu:D.Ja myślę podobnie jak Ty:).Pozdrawiam Cię i życzę,żebyś trafił na taką w swoim guście:).

Alexs -haha.Jeśli rzeczywiście wolisz takie naturalne,no to gratuluję gustu:D.Ja myślę podobnie jak Ty:).Pozdrawiam Cię i życzę,żebyś trafił na taką w swoim guście:).

Gość Blonndyna
No te Twoje "ciencia" rozwalily mnie zupelnie. Pisz Alexs jeszcze cos smiesznego...

Gość Do autora -
Jesli dla Ciebie długie włosy to brak wyobraźni no to sooorryy! Dla mnie właśnie krótkie fryzurki albo do ramion są MEGA nudne i pospolite. W takich włosach to każda dziewczyna wygląda jak szara mysz i wcale mi się to nie podoba. Dziewczyna w długich włosach to dziewczęcość w czystej postaci, piekno i młodość. Krótkie to niech sobie nosi jak już będzie stara a póki dzieczyna jest młodziutka to powinna to eksponować. Poza tym nie rozumiem skąd się wzięło to krytykanctwo i wybrzydzanie Polaków co urody Polek. Przecież polskie kobiety statystycznie wyglądają 100 razu lepiej niż mężczyźni. Polacy nigdy nie byli piękni ani zadbani więc zastanów się czy Ty aby nie ośmieszasz swoją krytyką ogółu Polaków. Jakoś faceci z zagranicy bardziej potrafią docenić urodę Polek. Naprawdę dużo cudzoziemców mówiło że Polki to piękne kobiety i nie mogło zrozumieć dlaczego Polacy tak poniżają polskie kobiety swoimi krytykami, nie potrafią docenić tego co mają i jeszcze sami nie grzeszą urodą. A co do farbowanych tapeciar i solarek to uważam że uogólniłeś tu strasznie. Przecież tego typu kobiety stanowią zaledwie nieznaczny odsetek ogółu kobiet z czego większość wygląda normalnie i wcale nie wydziwia z wyglądem. Może dlatego mówisz że są same kiczowate panienki bo takowe bardziej rzucają się w oczy (wiadomo .. są bardziej krzykliwe) a tych naturalnych nie dostrzegasz mimo że ich jest więcej.