Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sławomirka

Mam najlepszego męża na świecie

Polecane posty

Nie wszyscy faceci są źli, pozdrawiam te szczęściary którym się udało znaleźć ukochanych i zyczę powodzenia tym ,które jeszcze szukają!!!!!

Gość danis
też tak myslałam o swoim bylym wiedać na wyrost

Żadna więcej nie chce się pochwalić swoim ukochanym najwspanialszym itp. ? co jest z wami dziewczyny a raczej z wami faceci czyżbyście sami źli byli?

ale czym tu sie chwalić??:) nie ma złych ludzi tylko dobierają sie nieodpowiednio i kierują się chorymi pogladami na zwiżki na miłość, stąd nieszcześcia, dla Ciebie jest najlepszy w tej chwili:)

zdecydowanie wolę się nim pochwalić niż pisać jaki to świat jest zly i wałkować wiecznie ten sam temat. Dziewczyny czy naprawdę wasi faceci są tacy źli ? maalutka nia bądź pesymistką :)

Gość o raaaaanyyyyyy
mój nie jest zły- jest cudowny ale nie chwalę się tym by mi go nikt nie sprzątnął sprzed nosa:)

Gość no to pisz
o konkretach, bo jak narazie to nie wiemy czemu jest niby taki wspanialy. Argumenty poprosze :P

Witajcie:) Ja rowniez uwazam,ze moj facet jest najwspanialszy. Tyle razy go ranilam, czasami swiadomie, czasami nie. Rozstawalismy sie, wracalismy do siebie, ale my nie mozemy byc z nikim innym jak tylko ze soba. Nigdy sie nie klocimy, mamy podobne plany na przyszlosc i poglady na rozne tematy. Nawet jak sie w czyms nie zgadzamy, to po prostu nie rozmawiamy o tym tylko dlatego, zeby sie specjalnie poklocic. Poza tym jestem osoba, z ktora ciezko zyc i samo to utwierdza mnie w przekonaniu ze to ten jedyny:) Moj kochany Paweł

Gość nikt nie ma
fajnych facetow, szkoda....

podać argumenty? to tak jakbym miała podać definicję miłości a przecież takowej nie ma:) . Poprostu jest mi z nim cudownie i nie mam żadnych zastrzeżeń co do jego zachowania i charakteru. Wiadomo jakieś tam małe zgżyty są ale za nic w świecie nie zamieniła bym go na nikogo innego :)

ja znikam do domku, papa . Mam nadzieje że znajdą się jeszcze kobitki zadowolone ze soich chłopów, pozdrawiam

Gość żal mi
waszych facetów/mężów. Jeżeli są idealni, dobrzy, kochający, wierni itp. to napewno w końcu ich zdradzicie, przestaniecie się nimi interesować, przestaną was pociągać fizycznie, staniecie się dla nich wredne i nieczułe. Jednym słowem przestaniecie ich szanować i doceniać i zmarnujecie im życie. Takie są kobiety :PP Najwierniejsze i najbardziej kochajace są żony alkoholików i damskich bokserów.

Gość LUNKA MOJA PSINKA
ja tez mam najlepszego na swiecie!!! Jest przekochany!!!!! KOCHAM CIE ARECZKU!!!!!!!!!!

Gość LASENCJA NA 102
MÓJ MISIO JEST NAJSŁODSZY I NAJMILSZY NA ŚWIECIE, NIE MYŚLCIE, ŻE SIĘ W OGÓLE NIE KŁÓCIMY, ALE TEGO SIĘ NIE PAMIĘTA, WIEM, ŻE ZAWSZE MOGĘ NA NIEGO LICZYĆ, JEST DLA MNIE PRZEDOBRY KOOOOOOOOOOOOOOOOCHAM GO! I TO 10 LAT PO SLUBIE, NO I DZIECIACZKI DAŁ MI WSPANIAŁE: ANTOŚ, ELŻBIETKA I KATARZYNKA:-)

Gość jasneeeeeeeee
trójka dzieci taki wspaniałyyyyyyyyyyyyyyy mężuś a Ty wieczorem na forum bujaj dalej następna telenowela

jasneeeeeeeee - jaki to ma związek ze szczęściem rodzinnym?

Gość LASENCJA NA 102
współczuję ludziom, którzy yślą, że przy trójce dzieci nie można siedzieć przy kompie, że już życia w ogóle nie ma:-) pozdrawiam wszystkie te ograniczone umysły, a jak trochę podrośniecie to zrozumieci, że jednym z największych szczęść są zdrowe, fajne dzieciaczki i mąz, w którym macie oparcie:-) dla mnie to jest szczęście i nic mnie nie obchodzi Wasze zdanie frustratki:-) Mimo wszystko zyczę Wam jednak, żebyście zaznały choc w 1/4 tego co ja:-) pozdro:-) p.s. moje dzieciaczki o tej porze już spią:-)

Nie jestem pesymistką:) mam cudownego męża [co nie znaczy, zę nie myślę o innych mężczyznach ;)] Koleżanka do koleżanki: -Mój mąż mnie kocha tak całkowicie, ze nigdy nie pomyślał o żadnej innej kobiecie, a żyjemy razem już 20 lat. Nie mogę w to uwierzyć chociaż to prawda. Co powiesz o tym? - Ja tez nie mogę w to uwierzyć:)

\"to,że jest się na diecie nie znaczy że nie można spojrzeć na menu\" . Nie ma związków idelnych ale grunt żeby w tej szarej rzeczywistości trzymać sie razem , wspierać się, doceniać drugą połówkę i się kochać. Może jestem niepoprawną optymistką ale wierzę że razem dożyjemy sędziwego wieku- happy end!!!! Ps. kto to jest optymista? To człowiek,który jdąc przez cmentarz widzi same plusy zamiast krzyży :) Dziewczyny co was tak mało zadowolonych?

\" to,że jest się na diecie nie znaczy że nie można spojrzeć na menu\" Nie ma związków idealnych ale grunt to żeby w tej szarej rzeczywistości trzymać się razem, wspierać się, kochać. Może jestem niepoprawną optymistką ale uważam że dożyjemy razem sędziwego wieku z happy endem. Ps.kto tojest optymista? to człowiek który idąc przez cmentarz widzi same plusy zamiast krzyży :) Dziewczyny co was tak mało zadowolonych?

Gość witrynka
Nie chwal dnia przed zachodem słońca a meza przed śmiercia!

moj jest boski..dlatego zartobliwie zwe go gwiazda;) jest fajnym kumplem,dobrym przyjacielem,wspanialym kochankiem,dobrym czlowiekiem a do tego posiada bonus ze jest niesamowicie urodziwy jest tolerancyjny i bardzo wrazliwy ale kiedy trzeba bywa silny i pewny siebie.. kiedy upadam on szybko mnie lapie za reke i patrzy prosto w oczy..wiem ze nie jestem sama ale oczywiscie i ta gwiazda ma swoje wady;) do tego rozumie i ja rozumiem ze dookola nas sa jeszcze inne osoby calkiem fajne do ogladania;):) ale minelo duzo czasu i przeszlam wiele wiele wiele aby go zauwazyc...wiec teraz staram sie doceniac..choc jestem swiniowata