Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magda79

problem z alkoholem u koleżanki

Polecane posty

Jest taka sprawa Moja koleżanaka zawsze lubiła wypić, ale do mometu kiedy pracowała to nie było dużym problemem, ponieważ jako że pracowała to miała obowiazki i codziennie nie brała piwa do reki. Ale od 2 miesiecy nie pracuje i własnie z tego co wiem od 2 miesiecy piwo zdarza sie prawie codziennie. Jej życie sklada sie z imprez i alkoholu Przez to trudna sie z nią umówic, bo wiecznie gdzies lecie na impreze a teraz doszły mnie słuchy że juz zaczyna sie robić nie wesoło i zaczyna przeginać. I w problem jest ten ze zdecydowałam się z nia pogadac na ten temat bo z tego co widać nikt za bardzo nie ma ochoty uciąć sobie z nia pogawędki na temat \" dziewczyno co ty robisz??\" Tylko nie wiem jak zacząc i mam pytanie czy ktoś miał podobny problem ? i Wie jak z takimi osobami rozmawiać?

Gość nie wtrącaj sie
bo i tak nie zmusisz nikogo do leczenia, a stracisz kolezanke. To jej zycie i jej wybór, a Ty zajmij sie swoim

aga - dzieki jezeli sie obrazi to trudno biore to pod uwage ale przynaj bede wiedziec ze coś próbowałam zrobic a nie czekać i patrzeć ze problem sam się rozwiaże.