Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamuśka 80

Jaki wózek do 1500zł?

Polecane posty

Gość z implastu
np Roy + fotelik samochod. + adaptery + torba bez fotelika i adapterow - wszystkie inny modele implastu

Gość z implastu
nie sa takie drogie wcale jasne, ze sa na rynku tansze, ale nie tej jakosci, nie tego komfortu zreszta - co kto lubi moja odpowiedz - implast

a można wiecej o zaletach i wadach implastów? Zastanawiałam się nad driverem, i x-landerem. Teraz myśle jeszcze o haucku ok 1200-1300 www.naszedzieci.pl/index.php?cPath=16&sort=1a&page=4&osCsid=9da92a612ea349e1956b002e1a8f8537 . Ale do końca nie jestem przekonana prosze wiec o wiecej info.

Gość z implastu
nigdy sie nie zastanawialam nad x-landerem, wiec nie porownam, slyszalam jedynie, ze x-landery maja mniejsze siedziska i gondole, czy tez plytsze - co jest ich minusem, ale tylko slyszalam, nie interesowalam sie tym w praktyce (moze warto wiec wybrac sie do sklepu z centymetrem) cechy implastow: - duza/swobodna - gondola + spacerowka w standardzie (lub wersja uniwersalna z nosidlem) - dzieki adapterom - bezposredni montaz fotelika samochodowego na stelazu wozka (dla mnie bomba) - dobry system amortyzacji - duze, pompowane kola - kola skretne blokowane we wszystkich modelach poza 4xl - regulowana raczka - regulowany podnozek - cicha budka - wywietrznik w budce (odslaniana czesc z przwiewnej siateczki) - gondola, siedzisko i fotelik montowane w obu kierunkach - duzy kosz na zakupy - w standardzie torba do wozka + pokrycie na nozki + moskitiera - stelaz ze stopow aluminium - porownywalnie lekki - cala spacerowka wazy mniej wiecej 12kg - pasy .... jak sobie cos przypomne, to dopisze strona implastu: www.implast.com.pl w miare wyczerpujaca, ale pewne braki sa (np. nie ma opisanych wszystkich wozkow lub wszystkich ich wariantow)

Ja mam wózek deltim fokus. Narazie jestem zadowolona. Nie jest za lekki , ale dobrze się prowadzi. Fajnie się składa ( ma ściągane koła). Mi zależało na żeby wózek miał gondolę , bo dziecko urodziło się w styczniu. Zapłaciłam za gondolę + spacerówka 908 złotych. Wiem że można dokupić do niego fotelik i adapter do wózka i koszt wózka wówczas nie przekroczy 1200 złotych.

ja mam matpol za 510 zl. ma wszyskie zaley implasta, procz pompowanych kol. i jest na pasach. prowadzi sie super, jest miekki, ma duzo miejsca w spacerowce. polecam dla tych ktorym zal wywalac kupe kasy na wozek ktory posluzy przez rok

karol_ina >> a możesz podesłać linka do tego wóżka??

Ja proponuję model GRACO. Jest bardzo lekki i łatwo się składa. Również ma mnóstwo kieszonek na przekąski, napoje i zabawki. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Ponadto bardzo zachęcam do zakupów na porównywarce cenowej CoZaCena ze względu na wygodę i szybkość.