Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malpractice

seksualne żenady-prosze jeszcze raz!!

Polecane posty

Gość malpractice

dawajcie jeszcze raz ten temat, ja sam zaraz postaram sie opisać swoją żenadę życia

Gość malpractice
no dalej coi jest??

Gość czyścioszek
moja dawna dziewczyna przyjechała odwiedzic starych znajowmych do mojego miasta, a że mamy dobry kontakt wiec spotkaliśmy sie też. włóczyliśmy się całą nockę po barach i pubach tęgo chlejąc (ona też, ma łeb dziewczyna). na koniec wrociłiśmy taxą do domu jesj znajomej, u której akurat nocowała. siedzieliśmy na wyrku, troche gadaliśmy (bełkotaliśmy) potem się położyliśmy. nagle zaczeliśmy sie całować, coraz mocniej i mocniej, potem rozbierać i juz całkeim nadzy zabieramy sie za siebie. Dziewczyna, co tu mowić, jest śliczna i w dodatku zgrabna jak diabli (modelka!). Kolesie są w stanie popełnić dla niej różne głupoty, fizyczny ideał a i w głowie też miała poukładane! Uwierzycie?? No wiec lezymy a ja czuje ze im bardziej sie staram tym fujara bardziej mniekka. Cała noc baletu (chlanie + zmęczeni) robi swoje. Jestem jak wyrżnięta szmata. Obok mnie dziewczyna jak marzenie a ja Miętka Buła!! FUCK!!! Ale ona wie co robić, żeby "postawić" gościa. Delikatnie i fachowo pomaga mi ręką. Wskakuje na mnie i już niby wszystko ok. I wtedy dzieje się coś strasznego. Zaczynam czuć straszliwe parcie na okrężnicy. Klocek gówna wielkości salami węgierskiego zaczyna straszliwie mnie męczyć. Kompletna żenada- nie moge sie skupić. Zastanawiam się co zrobić, żeby chociaż bąka nie walnąć, o całej reszcie nie wspomne. Znów, im bardziej sie staram tym gorzej!! Dziewczyna dokonuje cudów zręczności, a ja nic! Gówno! dosłownie i w przenośni!! w końcu zażenowany mowie jej: "Przepraszam , ale nic z tego nie bedzie" Mówi, że rozumie. Poza tym wiem że nie moge zostać u niej i musze sie zbierać. Wyszedłem wnerwiony, i wtedy dopadło mnie na dobre. Niemal z palcem w dupie dobiegłem do pobliskiej szkoły, która na szczęście była otwarta i poprosiłem baby w środku żeby pozwoliły mi skoczyć do klopa. I tak zakończył się seks z moją super dziewczynką. Dobrze, że chociaż okazła się wyrozumiała, co za syf.

Gość malpractice
to u góry to pisałem ja - malpractice

Gość dżiiiiiiiiiiiiii
w nocy szkola otwarta?

Gość spa
a nie mogles pojsc u niej do lazienki i pozniej dokonczyc?