Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szklanka mleka

czy to ma szansę

Polecane posty

Gość szklanka mleka

poznałam faceta starszego o 5 lat. Mam 20. Czy takie związki mają szansę? macie jakieś doświadcczenia w tym wlględzie, co na to rodzice?

5 lat to nie tak dużo-ja mam męża starszego co prawda o 3lata ale tego nie odczówam ;)

Gość ehhhh przeceiz to
zadna róznica wieku - ...nie wiem czym sie przejmujesz. facet wiekowo jest w sam raz dla ciebie...porównujac tu takie topiki gdzie dziewczyna miała 16 a facet 30 to u was jest w sam raz. powodzenia

Gość szklanka mleka
dziękuję za wspracie..obawiam się trochę reakcji rodziców. Oni chcieliby, bym znalazła sobie kogoś w moim wieku. Ale z drugiej strony w końcu to moje życie..

odradzam zdecydowanie. facet mający 25 lat to dla ciebie (20 lat) prawdziwy stary zgred, kompletnie nic was nie łączy, rozbieżnośc wikowa jest zbyyyt duża, on za niedługo jeszcze moze kipnąć, po co ci kłopot w tak młodym wieku ???

Gość szklanka mleka
to żart? :)

Gość nina25
wiesz jakby on mial 20 a ty 15 to mozna by bylo sie zastanawiac nad takim ukladem:) ale w tym wieku juz masz prawo decydowac o sobe i tylko od was zalezy czy zwiazek bedzie mial szanse powodzenia. W tym wieku wasz poziom intelektualny i emocjonalny sa porownywalne wiec mysle ze macie szanse:) Moi rodzice poznali sie dokladnie tak samo mama miala 20 lat ojciec 25, po dwoch latach wzieli slub, a rodzice mamy byli bardzo zadowoleni, ze nie wybrala sobie jakiegos szczyla w swoim wieku, bo mimo wszystko (ja tez tak sadze) facet powinien byc starszy.

Gość groch
moim zdaniem super sprawa bo facet w tym wieku juz jest bardziej dojrzaly a nie jakis smark!pamietaj ze faceci dojrzewaja pozniej wiec ta granica wieku moim zdaniem jest w sam raz!powodzenia

Gość szklanka mleka
nina25---> znam osobiście 2 koleżanki, których rodzice róznią się wiekiem- aż o 8-9 lat, więc 5 to chyba nie tak wiele..

Gość szklanka mleka
groch- dzięki za te słówka:) od razu raźniej:)

Gość nina25
ja nie napisalam ze to jest jakas straszna róznica wieku, uwazam ze jest w sam raz, chociaz moj facet jest starszy ode mnie o "zaledwie" dwa lata:) tez mam znajomych ktorych rodzice roznia sie wiekiem 8 czy 10 lat i dobrze im z tym:)

Gość wprawdzie
nie mam takich znajomych i sama tego nie przeżyłam ale u moich teściów jest 15 lat różnicy i do dzisiaj tańczą walca:D

Gość szklanka mleka
uff jestem już spokojniejsza po tych komentarzach:)

Gość iii w górę