Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie prosze

Czy to normalne??

Polecane posty

Gość powiedzcie prosze

Moja mam ma telefon w orange , umowa konczy sie jej w maju tego roku .Podobno dostala jakiegos smsa , ze konczy jej sie juz ta umowa , ona cos tam odpowiedziala ,ze tak. I przyszli do niej (podobno ) do domu , z papierami do podpisania . Podobno zaoferowali , jej jakas umowe na rok (bez telefonu nawet ) Sary ma juz 3lat przeszlo Mama jest starsza osoba , i nie zna sie na tym , nie wiem ,czy wykorzystali to czy co?? Tak sie robi wogole , powiedzcie plisss

Gość lilka...
idz do salonu z umowa i z mama i sie dowiedz, musza ci udzielic takiej informacji co sie dzieje.. a po drugie to troche dziwne, bo z reguly jezeli umowa sie konczy w maju, to wypowiedzenie nalezy zlozyc miesiac przed jej zakonczeniem, jesli sie tego nie zrobi to dopiero wtedy umowa jest przedluzana automatycznie bez zadnych podpisow a tym bardziej wizyt w domu

Gość powiedzcie prosze
Tylko nie wiem czy cos jeszcze zdialam , bo umowa byla podpisana 13 , a tam podobno jest napisane , ze do 10 dni mozna zrezygnoac czy cos. Bedzie mozna jutro jeszcze to zmienic?? Dodam zze mama ma 1 grupe niepelnosprawnosci , i abonament placi o polowe mniej .( nie wiem czy to ma w sumie jakies znaczenie) Czy mozna tez zrezygnowac jeszcze z tej sieci??

Gość lilka...
tak zgadza sie od umow podpisanych w domu jest 10 dni wypowiedzenia liczac od dnia nastepnego od podpisania umowy czyli masz jeszcze jutro i pojutrze. Jak mama chce zrezygnowac to niech napisze wypowiedzenie umowy i mozesz je zlozyc nawet jutro

Gość Abonent Orange
Mnie się konczyła umowa w grudniu a oni zadzwonili do mnie w pazdzierniku i zaoferowali nowyą Nokie 6610i z aparatem cyfrowym i zmiane abonamenti na wyższy, ponieważ nie wyrabiałam sie w tym co miałam chyba 28 zl i 15 minut darmowych. A oni zaproponowali ten wyzszy i godzine darmowych i sekundowe naliczanie. Aparat Nokia kosztował mnie 49 zl. Z umową do podpisania i z aparatem przyjechali do domu.

Gość lilka...
ale autorka wyraznie napisala ze matka nie dostala zadnego telefonu i ze nie dzwonili tylko napisali smsa wiec jest roznica

Gość powiedzcie prosze
no widzisz , a moja mama ma starego grata juz od 3 lat , ktory juz sie psuje , a oni wogole nie wspomnieli o zadnym aparacie.. ehh

Gość Abonent Orange
Ale oni nie wciskaja na siłe ich usłuh, chcesz to decydujesz sie. Jednak , że potrafią omotać człowieka to fakt. Ja juz jestem ich abonentem szesc lat i ciagle mówię sobie, że zmienie operatora i cizgle mi sieto nie udaje. A zresztą czy inny operator jest lepszy, czy tanszy, wątpliwe.

Gość powiedzcie prosze
A moja mam kompletnie sie nie zna na takich rzeczach , wiec , jeszcze jak zamotaja , swoimi jakze to cudnymi propozycjami , to wiecie , jak pozniej jest .. Mama pozniej dzwoni do mnie , i w sumie nie wie co jest grane , a mowilam , jej zeby najpierw skontaktowala sie ze mna w tych sporawach No nic , dzieki za rady , jutro tam podejde z mama i wyjasnie to , mam nadzieje ,ze cos wskoram

Gość powiedzcie prosze
orange , a na jaka siec chcialas zmienic i dlaczego?

Gość lilka...
ni etwierdze ze jest lepszy, sama korzystam z uslug Orange i nie moge za bardzo narzekac. Tylko takie zachowanie jakie opisala autorka kojarzy mi sie z naciaganiem, szczegolnie jesli chodzi o starsze osoby

Gość Abonent Orange
Idąc do punktu Orange , ważne jest z jakim konsultantem się rozmawia. Niektorzy zwykłych szarych nieznajacych sie na ich usługach ludzi traktują tak jak śmiecia. Byłam raz i nie mogłam uwierzyć, że tak mogę być załatwiana przez pracownika BOK. To był szok dla mnie. Udałam naiwną, że nie bardzo to wszystko rozumię i traktował mnie lekceważąco. Podziekowałam i powiedziałam, że się zastanowię i poszłam do innego punktu. Oni ciekawsze oferty proponują abonentom, ktorzy płacą wyższe rachunki.

Gość lilka...
ale to tak jest wszedzie, tylko kasa i kasa, wszedzie czlowieka traktuja jak jakiegos za przeproszeniem niedorobionego..

Gość poradzi ktos
maskarka

Gość Abonent Orange
To jest 3 moja umowa z nimi tz. co na dwa lata każda i zawsze mam wybór aparatu, nawet za 1 zl. Ale ja takich nie chcę bo to takie wydmuszki, więc kupuję za ok. 50 zl ciekawszy model. Poprostu musisz iść z mamą i trochę podnieść temperature bo oni wykorzystują niewiedzę ludzką, poprostu naciagają.

Gość poradzi ktos
No wlasnie , przydalby jej sie taki tel za 50zl z aparatem np . Niech ma w koncu za to placi A czy to nalezy sie tylko tym co sie znaja? Co maja pieniadze? pfff, szczeze powiedziawszy to mam dosc tej firmy , w zeszlym roku bylo tak samo

Gość Abonent Orange
Aparaty, ktore od nich kupuję za 49 zł , są w cenie 640 np. ta Nokia. albo miałam Samsunga za 460 i wcześniej pierwszego siemensa tez drogo kosztował a ja zapłaciłam tylko 69 zł.

Gość Abonent Orange
Poprostu, nie płacz idz z mamą i nie pozwół wciskać sobie kitu. Na spokojnie, rozawż wszystko za i przeciw. Wszelkie wątpliwości muszą Ci wyjaśnić. Wiem jak powinni postępować z klientem bo byłam pracownikiem telekomunikacji. Pozdrawiam

Gość poradzi ktos
Dzieki za wsparcie ;* :)

Mam problemik.Przechodze teraz z popa na abonament dla firm ,dokąłdnie oferta FIRMA 50.Na 24 miechy.I czy po tym okresie bede mogła swobodnie przejsc na karte? Czy będa problemy, odpiszcie prosze.