Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julciaaa23

Chyba sie powoli zakochuje, nie chce tego!!! Jak zapobiec???

Polecane posty

Gość anonimowaaa
a co dokładnie napisał w tym smsie ? napisz mu, że masz chłopaka, którego bradzo kochasz i niech da Ci spokój...

Gość julciaaa23
napisał w tym smsie "W czym On jest lepszy ode mnie?" Tylko to, nic więcej. Mysle o nim nawet teraz, jest mi bardzo źle z tym wszystkim. On wiem ze ja mam chłopaka, dużo o tym rozmwialismy. On tez nie ukrywa ze ma dziewczyne. Mój chłopak wraca dopiero za tydzien, jest w Niemczech. A ja siedze sama i mysle o tym drugim :(. NIe chce o nim myslec, nie potrafie jednak przestac.

Gość Adam987____
> napisał w tym smsie "W czym On jest lepszy ode mnie?" Odpisujesz prosto: "We wszystkim. Nie pisz do mnie wiecej." Jesli mimo wszystko bedzie pisal dalej, to zastepujesz "Nie pisz wiecej" zwrotami: "Odczep sie.", "Odwal sie!", "Spierdalaj!!".

Gość czy to koniec
historii???

Gość kilaala
Wiesz co Julciaaa? Teraz jak urwiesz z nim kontakt to bedzie nadal myslec o nim, jako o tym dobrym. NIe wiem co Ci poradzic, ale ja tak miałam. podobał mi sie facet, ja jemu tez. Urwałam te znajomość, wyszłam za mąż. Z mezem mi jest zle i czasem mysle, co by było..... Idealizujesz go, poprostu.

Gość kandzia121
No to w górę....:):):)