Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fotostudio

dlaczego moj facet tak robi....musze sie wygadac bo tego nie rozumiem...

Polecane posty

dlaczego tak sie dzieje z zyciu ze nie moznamiec tego co sie chce czego sie pragnie......jak dotad wydawalo mi sie ze mam super faceta miły czuły kochajacy zawsze doradzi pomoze w pracach domowych wydawalo mi sie ze moznana niego zawsze liczyc ....i ktos moglby powiedziec czego chciec wiecej...ale i tu sie pojawia ale ..... co jakis czas ten idealny facet daje mi duzo do myslenia poprzez swoje zachowanie...co jakis czas mam tak jakby scenke zazdrosci nie wiem jak to nazwac niedoceniania go ze jak czasem powiem cos to co moze nie do konca zrozumie to zaraz mysli to co najgorsze ze napewno mysle o innym facecie ....i tak sie zastanawiam moze jacos zle robie moze ja popelniam jakis blad ... on sam twierdzi ze jestem idealna dla niego i nigdy sie nie spodziewal ze moze miec taka kobiete wiec dlaczego tak mi robi jak go pytam nie potrafi mi odpowiedziec .... wlasnie w takich chwilach sił mi braknie leca mi same łzy i zastanwiam sie dlaczego tak sie zachowuje.......

Gość lo matko i ojcze
no i chyba padla odpowiedz w twoim poscie....

dlaczego mi tak robi?? nie czuje sie zbyt pewnie w naszym zwiazku zeby mi przy byle okazji wypomniec ze nie jest pewny mojego uczucia???bo ja tak to odbieram...

a może dajesz mu powody do takiego zachowania? może za mało interesujesz się jego osobą? albo daje ci po prostu do zrozumienia, ze ciągle mu zależy... trochę zazdrości w związku jest jak najbardziej zdrowe