Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAROLINA WICZKOWIK

PO 6 MIESIĄCACH OKAZAŁO SIĘ, ŻE JESTEM SAMA....

Polecane posty

Gość KAROLINA WICZKOWIK

6 miesięcy byłam w szpitalu w innym mieście niż mieszkam, przed tygodniem wróciłam do domku. Mieszkam tylko z bratem, ponieważ rodzice nasi nie żyją. Szczęśliwa napisałam mnóstwo sms-ów do znajomych i koleżanek. Minął tydzień a nikt się nie odezwał....Przykre. Tylko pies cieszył się na mój powrót. Chociaż on!

Gość fiołek---fikołek
faktycznie smutne.... masz ode mnie:)---->>>🌼

Faktycznie, to przykre. Jeden plus tej sytuacji, a właściwie dwa - jesteś już w domciu i masz za sobą weryfikację przyjaciół :) Ciesz się, że mas zpsa, zawsze to juz coś, przywita się, ucieszy na Twój widok, posiedzi przy Tobie. Nie martw się, powoli \"wrócisz do żywych\", zaczniesz widywac sie z ludźmi, to i nowi znajomi się znajdą, a może niektórzy starzy wrócą skruszeni. Nie wnikam, z jakiego powodu lezałaś w szpitalu, ale czasem ludzie boją się odzywać do kogoś np. ciężko chorego, nie wiedzą, jak sie zachować. Różnie to jest. Nic się nie martw, wiosna idzie, będzie dobrze :) Trzymaj się i wracaj do zdrowia :)

Gość ILONA Czarna
Przykre, ale po co ci tacy przyjaciele, co nie odwiedzą, nie pomogą w potrzebie, nie przywitają cię w domu po tak długiej nieobecności. Fajnie, że masz psa, ja na swojego też mogę zawsze liczyć!!!!

Gość ___czarnulka_________19...
Może to i lepiej? Zapomnij o tym i wracaj do zdrowia.

Gość MAGDALLENKA
a ja uważam, że przynajmniej masz jasność sytuacji, nie wysyłaj więcej sms-ów, nie warto!!!!!!!!!!!! zdrówka życzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość malagosika
olej ich!!!!!!!!!oni nie są warci twoich łez................................................................................zdrowiej szybciutko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!